Κατερίνα Πεφτίτση: «Είχα φτάσει σε σημείο να θέλω να κάνω γαστρικό μανίκι για τα κιλά μου»

Κατερίνα Πεφτίτση

|Σταμάτησα τον χορό τελείως κι εκεί ήρθαν τα κιλά γιατί έκανα ενέσιμες κορτιζόνες κι αντιπηκτικές" είπε η Κατερίνα Πεφτίτση.

Η Κατερίνα Πεφτίτση ήταν καλεσμένη στο Αννίτα Κοίτα και μίλησε για το πως αντιμετωπίζει το θέμα των κιλών αλλά και για το από ποιες φάσεις πέρασε για να το αποδεχθεί.

«Ήμουν πάντα στρουμπουλή αλλά χόρευα πολύ και πήγαινα σε αγώνες… Μετά το χειρουργείο, επειδή πάντα έτρωγα και δεν λυπόμουν το φαγητό και κυρίως το γλυκό, που δεν μπορώ να αποχωριστώ την ζάχαρη, πήγε όλο αυτό κι έκατσε αφού κάθισα κι εγώ» ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Πεφτίτση.

«Σταμάτησα τον χορό τελείως κι εκεί ήρθαν τα κιλά γιατί έκανα ενέσιμες κορτιζόνες κι αντιπηκτικές. Είχα φούσκωμα αλλά δεν λέω ποτέ ότι δεν έτρωγα. Το θέμα είναι ψυχολογικό. Έχω κάνει πάρα πολλές προσπάθειες να χάσω τα κιλά κι έχω πάει και σε γιατρό να κάνω γαστρικό μανίκι. Ο γιατρός μου είπε φύγε γιατί τότε ήμουν πιο αδύνατη σε σχέση με τώρα. Δοκίμασα και γυμναστική αλλά έχανα κι έβαζα κιλά. Το χειρότερο ήταν όταν έβλεπα τον εαυτό μου στον καθρέφτη και ντρεπόμουν κι ένιωθα δυστυχισμένη. Με πολλή δουλειά δική μου και με ψυχολόγο το αποδέχθηκα» συμπλήρωσε η Κατερίνα Πεφτίτση.