Κατερίνα Παπουτσάκη: «Στις ερωτήσεις ήταν όλα τραγικά, έβαζαν τραγικούς τίτλους»!

«Σε καμία περίπτωση η σειρά για την Αλίκη δεν ήταν κάτι πετυχημένο. Με το μυαλό που έχω τώρα ίσως δεν θα το έκανα».

Την Κατερίνα Παπουτσάκη φιλοξενεί αυτό το Σάββατο η Νάνσυ Ζαμπέτογλου στην εκπομπή Join Us του ΣΚΑΙ. Η ηθοποιός μιλάει…

Για την υπερέκθεση στα media:
Σε κάποια φάση, για «χ»,«ψ» λόγους και λόγω της Αλίκης και λόγω κάποιων άλλων συγκυριών βρέθηκα να είμαι στο προσκήνιο και αυτό δεν ήταν κάτι που επεδίωκα και ζοριζόμουν πάρα πολύ. Από την άλλη δεν γινόταν να μη δώσω συνεντεύξεις γιατί έκανα συνέχεια δουλειές που χρειαζόταν να επικοινωνήσω. Στις ερωτήσεις ήταν όλα τραγικά, έβαζαν τραγικούς τίτλους οπότε δεν μπορούσα να το πιάσω από πουθενά. Και έτσι την πάτησα, ζορίστηκα πάρα πολύ, σε βαθμό κακουργήματος. Δεν περνούσα καθόλου καλά, τα ψυχοσωματικά ήταν στο φουλ. Ήμουν σε σύγχυση.

Για τον σύζυγό της:
Είναι ένας άνθρωπος απέναντί μου που δεν είναι κομπλεξικός, δεν ζηλεύει, με σέβεται, αισθάνομαι ότι με αγαπάει και με έχει εκτιμήσει γι’ αυτό που είμαι και αυτό είναι πολύ σημαντικό.
Ήμουν σίγουρη για τον Παναγιώτη γι’ αυτό παντρεύτηκα σε 3 μήνες.

Για το ρόλο της ως Αλίκη Βουγιουκλάκη:
Σε καμία περίπτωση η σειρά για την Αλίκη δεν ήταν κάτι πετυχημένο. Με το μυαλό που έχω τώρα ίσως δεν θα το έκανα. Αλλά για την επιλογή μου δεν μετανιώνω γιατί έτσι έπρεπε να συμβεί. Ήταν κάποιο μάθημα. Ήμουν φοβερά καλομαθημένη και είχα μεγαλώσει με προστασία. Και την πάτησα. Δεν περίμενα ότι κάποιος θα μπορούσε να σου φερθεί με αυτό τον χυδαίο τρόπο. Ή κάποιος απλά για να κάνει την εκπομπούλα του θα χρησιμοποιήσει κάθε μέσο που έχει για να σε κάνει κομμάτια γιατί αδιαφορεί για το πώς θα νιώσεις. Κλεινόμουν στο δωμάτιο, έκλαιγα και πονούσε η κοιλιά μου.