Κατερίνα Παπουτσάκη για το διαζύγιό της: «Τα παιδιά δεν πρέπει να αντιλαμβάνονται ότι οι γονείς είναι σε πόλεμο»

Παπουτσάκη

«Δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό να μείνω σε αυτόν τον γάμο, μέχρι να μεγαλώσουν τα παιδιά. Μου φαίνεται εξωφρενικό. Συνηθίζεις έτσι την τοξικότητα».

Την Κατερίνα Παπουτσάκη υποδέχθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο The 2Night Show τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (5/2). Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για το διαζύγιό της με τον Παναγιώτη Πιλαφά, το οποίο έσκασε σαν βόμβα στη showbiz τη χρονιά που μας πέρασε, καθώς και για τον τρόπο που το αντιμετωπίζει μαζί με τα δύο της παιδιά.

«Όταν έχεις παιδιά και χωρίζεις, αυτό το κάνει πιο σύνθετο. Είναι μία νέα κατάσταση, δεν είναι εύκολος ο χωρισμός και κυρίως για το πώς το εκλαμβάνουν τα παιδιά. Και εγώ και ο Μάξιμος, ο μεγάλος μου γιος, κάνουμε συμβουλευτική», δηλώνει η Κατερίνα Παπουτσάκη.

«Δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό να μείνω σε αυτόν τον γάμο, μέχρι να μεγαλώσουν τα παιδιά. Μου φαίνεται εξωφρενικό. Συνηθίζεις έτσι την τοξικότητα», εξομολογείται η ηθοποιός στο late-night show του ΑΝΤ1.

«Είμαι κι εγώ παιδί χωρισμένων γονιών, οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν 6-7 χρονών. Οπότε προσπαθώ τα λάθη που έκαναν εκείνοι να μην τα αναπαράγω κι εγώ, γιατί είναι χαραγμένα στο συναίσθημά μου», παραδέχεται στη συνέχεια της κουβέντας η Κατερίνα Παπουτσάκη.

«Πρέπει να υπάρχει μία καλή σχέση, δεν πρέπει να αντιλαμβάνονται τα παιδιά ότι οι γονείς είναι σε πόλεμο. Θέλει μία ειλικρινή στάση, όσοι τουλάχιστον τα παιδιά μπορούν να αντέξουν, γιατί και από την άλλη την απόλυτη ειλικρίνεια δεν μπορούν και δεν είναι και ο ρόλος τους να τη διαχειριστούν», επισημαίνει η ηθοποιός.

«Ο μεγάλος μου γιος, ο Μάξιμος, με ρωτάει συχνά. Ειδικά η περίοδος των γιορτών ήταν ένα ερέθισμα, γιατί έβλεπε ότι δεν περνάει χρόνο και με τους δύο γονείς. Θέλει χρόνο και προσπάθεια», εξομολογείται κλείνοντας το θέμα η Κατερίνα Παπουτσάκη.