Κατερίνα Παπουτσάκη: «Έκλαιγα και τους έλεγα «σταματήστε, σας παρακαλώ, αφήστε με» και γελούσαν»

Κατερίνα Παπουτσάκη

Απασφάλισε κατά του σκληρού gossip η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Την Κατερίνα Παπουτσάκη υποδέχθηκε τη νύχτα της Κυριακής ο Θέμης Γεωργαντάς στο πλατό της εκπομπής After Dark στο OPEN. Η γοητευτική πρωταγωνίστρια μίλησε με λόγο αιχμηρό για τις ασφυκτικές πιέσεις που δεχόταν καθημερινά ένα διάστημα από κάμερες και φωτογράφους που ήθελαν να μάθουν τα πάντα για την προσωπική της ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Παπουτσάκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν μου αρέσει να απασχολώ τον Τύπο για το τι κάνω στη ζωή μου. Θέλω να ζω απλά τη ζωή μου στο φουλ, αυτό. Να αγαπάω δυνατά, να δίνομαι ολοκληρωτικά, να τα κάνω όλα ολόκληρα. Πριν από 15 χρόνια όμως τα πράγματα ήταν τελείως διαφορετικά. Υπήρχαν και οι ειδήσεις γνωστού καναλιού, υπήρχαν όλα αυτά τα gossip πράγματα και τα περιοδικά. Ήταν η φάση που τότε τα πράγματα ήταν πάρα πολύ αλλιώς και σε κόκκινη ζώνη. Τώρα δεν είναι έτσι».

«Όχι για μένα που τώρα είμαι παντρεμένη με δυο παιδιά και ποιος μπιπ, αλλά και για τους ανθρώπους που θα μπορούσαν εκείνη την εποχή να απασχολούν με τον αντίστοιχο τρόπο. Δεν είναι το ίδιο. Έχουν αλλάξει τα πράγματα γιατί ο κόσμος πια κουράστηκε, βαρέθηκε, δεν υπάρχουν αυτές οι εκπομπές πια και είναι άλλη η φάση. Επίσης, δεν υπάρχει το ακατανόμαστο αυτό δελτίο το απαίσιο και υπάρχει πια το Instagram που ο καθένας ότι θέλει το κάνει πρώτος».

«Σήμερα δεν γίνεται με τον ίδιο τρόπο το gossip. Είναι το ίδιο; Με κάτι παπαράτσι που μου την έστηναν τότε… Δεν θυμάσαι; Γινόταν χαμός! Με έναν γνωστό τότε παπαράτσι που πήγε να σκοτωθεί ο άλλος και να τρακάρουν γιατί τον κυνηγούσε με το αυτοκίνητο; Τα θυμάμαι αυτά σαν τώρα. Εμένα κάτω από το σπίτι μου να με κυνηγάνε, να μου την έχουν στημένη. Δηλαδή δεν υπήρχε αυτό το πράγμα. Να με κυνηγάει ένας μπροστά, ένας πίσω και ένας πιο πίσω. Να κλαίω και να τους λέω, «σταματήστε, σας παρακαλώ, αφήστε με» και να γελάει αυτός και να λέει «σ’ αρέσει ρε;». Κάτι τέτοια και να σταματάνε οι άνθρωποι στον δρόμο και να παρακαλάνε να με αφήσουν. Έχω περάσει σκηνές γκραν γκινιόλ τότε, δεν υπήρχε αυτό το πράγμα. Μια τρέλα» συμπλήρωσε η Κατερίνα Παπουτσάκη στο late night του OPEN.