Κατερίνα Παπουτσάκη: «Έγραφαν ότι με είχε καταλάβει το φάντασμα της Αλίκης Βουγιουκλάκη»

Κατερίνα Παπουτσάκη

"Αυτό ξεκίνησε με το που ανακοινώθηκα εγώ και πριν ξεκινήσει η σειρά. Ξεκίνησαν να με κράζουν" δήλωσε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη πέρασε το κατώφλι του Στούντιο 4 και μίλησε μεταξύ άλλων για το πόσο δύσκολα πέρασε όταν υποδύθηκε την Αλίκη Βουγιουκλάκη στο «Έχω ένα μυστικό».

«Μου πήρε πολλά χρόνια να δω το καλό γιατί δεν πέρασα καθόλου καλά. Μου κόστισε την υγεία μου, τι καλό να δω; Προφανώς όλα αυτά ήταν μαθήματα, ήταν να συμβούν και στο κάτω κάτω δεν πέθανε και κανείς. Υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά πράγματα. Τα αυτοάνοσα εκεί ξεκίνησαν. Έκανα πολλά χρόνια να κάνω τηλεόραση. Έκανα μόνο θέατρο και μάλιστα όχι εμπορικό… Διάλεγα πολύ πράγματα που θα διαφέρουν και που δεν θα θύμιζαν με τίποτα ούτε στην απόχρωση… Έπρεπε να διαφοροποιηθώ γιατί με είχε καταλάβει το φάντασμα της Αλίκης κατά αυτούς. Έγραφαν τέτοια πράγματα» ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Παπουτσάκη.

«Υπάρχει κόλλημα. (Έλεγαν) ότι νομίζω πως είμαι η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Τρελά πράγματα. Λες κι εγώ θέλω να είμαι κάποιος άλλος. Ως παιδί δεν είχα ζητήσει ποτέ στη ζωή μου αυτόγραφο. Δεν έγινα ηθοποιός γιατί ήθελα να μοιάσω σε κάποιον… Μου αρέσω εγώ αρκετά και με αγαπώ… Είχα πολλές προτάσεις για κωμικές σειρές κι είπα όχι σε όλα. Έκανα ξανά τηλεόραση με την Εθνική Ελλάδος. Δεν θα το έκανα ξανά. Τρελή είμαι να περάσω τέτοιο ζόρι; Είναι πολύ αστείο που μιλάμε μετά από τόσα χρόνια για αυτό, μου φαίνομαι γραφική. Αυτό ξεκίνησε με το που ανακοινώθηκα εγώ και πριν ξεκινήσει η σειρά. Ξεκίνησαν να με κράζουν» σημείωσε η Κατερίνα Παπουτσάκη.