Κατερίνα Παπουτσάκη: «Έχω συζητήσει με τον γιο μου για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια»

Κατερίνα Παπουτσάκη

"Είναι δεδομένο ότι οι οικογένεις έχουν διάφορες μορφές, δεν το συζητάμε αυτό" διευκρινίζει, μεταξύ άλλων, η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρτσίτα, την Κυριακή, στον ΣΚΑΪ. Μέσα σε όλα, η όμορφη ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο στην σχέση και την επικοινωνία που έχει χτίσει με τον γιο της, Μάξιμο όσο για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια και τις διαφορετικές μορφές οικογένειας.

Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Παπουτσάκη δήλωσε πως «έχω συζητήσει με τον γιο μου, τον Μάξιμο για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια. Τι, πως θα αντιδράσει; Μα τι είναι αυτά τα πράματα; Για όνομα του Θεού! Με τον Μάξιμο κατ’ αρχάς έχουμε φίλους που είναι δύο μπαμπάδες, ο Μιχάλης Οικονόμου και ο Γιώργος Μακρής. Υπάρχουν άνθρωποι που είναι δίπλα μας, έχουμε πάει μαζί διακοπές και γενικώς δεν γίνεται λόγος ούτε και συζήτηση».

«Είναι δεδομένο ότι οι οικογένειες έχουν διάφορες μορφές. Δεν το συζητάμε αυτό. Του είπα και για το νόμο που ψηφίστηκε και για όλα αυτά. Με τον Μάξιμο τα λέμε όλα και χάρηκε».

«Με τον χρόνο καλά τα πηγαίνω. Εντάξει, με πιάνουν κάποιες φάσεις που λέω «αχ μεγάλωσα» αλλά ως επί το πλείστον είμαι πολύ εντάξει. Νιώθω καλά ακόμα, δεν ξέρω σε 10 χρόνια. Θα ξαναπαντήσω» συμπλήρωσε ακόμα, με χαμόγελο, η Κατερίνα Παπουτσάκη στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη στον ΣΚΑΪ.