Κατερίνα Παπουτσάκη: «Έχω χτυπηθεί από τα μέσα, τα κακά μεσημεριανά τότε μας τσάκιζαν»

Κατερίνα Παπουτσάκη

Για τον πόλεμο που δέχθηκε παλαιότερα μίλησε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Καλεσμένη στον καναπέ του Dot βρέθηκε η Κατερίνα Παπουτσάκη την Κυριακή προκειμένου να συναντήσει τη Νάντια Μπουλέ και τον Μίνω Θεοχάρη στον ΣΚΑΪ. Μέσα σε όλα, η δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στην περίοδο που δέχθηκε έντονη κριτική από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης όταν και είχε υποδυθεί την αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη σε σίριαλ.

Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Παπουτσάκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω χτυπηθεί από τα μέσα, αλλά ήταν άλλη εποχή. Συνέβη σε μια εποχή που υπήρχαν τα πρωινά, τα μεσημεριανά, τα πολύ κακά μεσημεριανά. Τότε μας τσάκιζαν, ειδικά τα παπαρατσικά. Έβλεπα το δέντρο σε λάθος σημείο. Δεν ήμουν ποτέ ο άνθρωπος που έκανε παρέα με εκδότες, με παράγοντες, ήμουν τελείως χίπισσα μέσα σε όλο αυτό. Ήμουν απροστάτευτη μέσα σε όλο αυτό, η εύκολη λεία».

«Έφταιξε και το γεγονός ότι έπαιξα και την Αλίκη, τους διέγειρε όλο αυτό. Σταμάτησα να κάνω τηλεόραση για αυτόν τον λόγο».

«Έλεγαν ότι με είχε καταλάβει το φάντασμα της Αλίκης. Τι έλεγε το στόμα τους… Δεν θα έκανα ξανά αυτοβιογραφία, με τίποτα. Αφήστε με, όχι, υπάρχουν κι άλλοι ρόλοι» συμπλήρωσε η Κατερίνα Παπουτσάκη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ.