Κατερίνα Παπουτσάκη: «Έχω αισθανθεί πολύ καλή διαχείριση από τα Μέσα στο κομμάτι του χωρισμού μου»

Παπουτσάκη Πιλαφάς

"Έχω μεγαλώσει με το να ξέρουν οι άνθρωποι τη ζωή μου. Έχω ζοριστεί, έχω υποστεί πάρα πολλή πίεση σε αυτό το κομμάτι, αδιανόητα δύσκολο πράγμα", εξομολογείται η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Στον καναπέ της εκπομπής «Στούντιο 4» κάθισε το απόγευμα της Δευτέρας η Κατερίνα Παπουτσάκη. Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκαν τα media το θέμα του πρόσφατου χωρισμού της από τον Παναγιώτη Πιλαφά.

«Δεν έχω αισθανθεί απειλή ή ανταγωνισμό όλα αυτά τα χρόνια. Με έναν μαγικό τρόπο, έχω μία βαθιά αισιοδοξία και εμπιστοσύνη ότι όλα θα γίνουν, ειδικά στο κομμάτι το επαγγελματικό. Παλιά δυσκολευόμουν. Καθώς μεγαλώνω, ωριμάζω και βρίσκω τη δύναμη που χρειάζεται για να είσαι γειωμένος και πιο ψύχραιμος», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Παπουτσάκη.

«Έχω αισθανθεί πολύ καλή διαχείριση από τα Μέσα και στο κομμάτι του χωρισμού μου. Γενικά δεν έχω παράπονο. Αισθάνομαι ότι είναι μια χαρά αυτό το κομμάτι. Έχω μεγαλώσει με το να ξέρουν οι άνθρωποι τη ζωή μου», εξομολογείται αμέσως μετά.

«Αυτό συνέβαινε από όταν ήμουν 20 χρονών, δεν ξέρω πως είναι να μη συμβαίνει αυτό. Και επειδή το έχω μάθει με τον πολύ άσχημο και παρεμβατικό τρόπο, γι’ αυτό λέω ότι τώρα είμαι οκ. Καμία σχέση το τώρα με το τότε», παραδέχεται στη συνέχεια η Κατερίνα Παπουτσάκη.

«Έχω ζοριστεί, έχω υποστεί πάρα πολλή πίεση σε αυτό το κομμάτι, αδιανόητα δύσκολο πράγμα», καταλήγει επί του θέματος η Κατερίνα Παπουτσάκη.