Κατερίνα Παπακωστοπούλου: Οι on air ευχές στο δελτίο του STAR για τον γάμο της

Κατερίνα Παπακωστοπούλου

Όσα είπε η Κάτια Μακρή στη Κατερίνα Παπακωστοπούλου!

Τον εκλεκτό της καρδιάς της παντρεύτηκε η δημοσιογράφος Κατερίνα Παπακωστοπούλου πριν από λίγα 24ωρα. Ειδικότερα, η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια παντρεύτηκε μυστικά τον αγαπημένο της Νικόλα Σερεπίσο το περασμένο Σάββατο.

Σήμερα, Δευτέρα, η παρουσιάστρια του μεσημβρινού δελτίου ειδήσεων του STAR, Κάτια Μακρή θέλησε να ευχηθεί τρυφερά στη συνάδελφο της «βίον ανθόσπαρτον».

Έτσι, όταν η Κατερίνα Παπακωστοπούλου εμφανίστηκε σε ζωντανή σύνδεση στο δελτίο, η Κάτια Μακρή σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πηγαίνουμε στην Κατερίνα Παπακωστοπούλου που έχει όλες τις πληροφορίες. Όμως, Κατερίνα, πριν από το ρεπορτάζ, θέλω την δική σου είδηση! Θέλω να ευχηθώ για τον γάμο σου. Να είστε αγαπημένοι και ευτυχισμένοι».

«Κάτια μου, σε ευχαριστώ πάρα πολύ προσωπικά εσένα και όλους τους φίλους που μου έχουν στείλει τόσες ευχές. Σήμερα είναι και τα γενέθλια μου οπότε έχουμε διπλή γιορτή και σε ευχαριστώ εσένα προσωπικά για την αγάπη σου και τις ιδιαίτερες συζητήσεις που έχουμε και εκτός αέρα» απάντησε με χαμόγελο η Κατερίνα Παπακωστοπούλου.

«Σου εύχομαι υγεία γιατί ξέρεις ότι είμαστε δυο γυναίκες που μοχθούμε πολύ εδώ και πολλά χρόνια» συμπλήρωσε η δημοσιογράφος του STAR απευθυνόμενη στην Κάτια Μακρή.