Κατερίνα Παναγοπούλου: «Αισθάνομαι άθλια όταν βλέπω παπαράτσι φωτογραφίες μου»

Κατερίνα Παναγοπούλου

«Ήταν πρωτόγνωρο και σοκαριστικό να βλέπω να σχολιάζουν τη ζωή μου γιατί δεν το προκαλώ, σπάνια θα με δεις σε κοσμικά», λέει η Κατερίνα Παναγοπούλου.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Κώστα Τσουρό έδωσε η Κατερίνα Παναγοπούλου. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε για όλα.

«Είμαι πολύ συναισθηματικός και εκδηλωτικός άνθρωπος στη ζωή μου. Είναι εξαιρετικά δύσκολο να κρατήσω το συναίσθημα στο δελτίο γιατί δεν πρέπει με τίποτα να γίνεις εσύ η είδηση. Στις ειδήσεις δεν πρέπει να πάρεις το ρόλο του πρωταγωνιστή και να φανεί ότι συγκινήθηκες», είπε αρχικά η Κατερίνα Παναγοπούλου.

Η Κατερίνα Παναγοπούλου είπε στη συνέχεια: «Είμαι λίγο εσωστρεφής και δεν μπορώ να ανοιχτώ εύκολα. Ήμουν μαθήτρια του 18, αλλά επειδή ο αδελφός μου ήταν του 20, δεν ήμουν το θαύμα της οικογένειας. Η σχέση με τους γονείς μου είναι υπέροχη, τους χρωστάω αυτό που είμαι. Πάντα βρίσκουν κάτι να μου πουν ως κριτική, αυτό σε γειώνει και δεν παίρνουν τα μυαλά σου αέρα».

Για το πρώτο της δελτίο ειδήσεων, η Κατερίνα Παναγοπούλου είπε: «Το πρώτο μου δελτίο ήταν τη μέρα που έγιναν οι καταστροφικές πλημμύρες στη Μάνδρα. Μου έλεγαν στο ακουστικό τον αριθμό των νεκρών και έπρεπε να διαχειριστώ τις συνδέσεις, τη θλίψη μου ως άνθρωπος και να έχω ψυχραιμία».

Η Κατερίνα Παναγοπούλου ανέφερε επίσης: «Μόλις δέχτηκα την πρόταση από τον Βαγγέλη Μαρινάκη στο Mega αμέσως αισθάνθηκα εμπιστοσύνη και είπα αυτό θέλω να κάνω. Ήταν εύκολη η απόφαση να φύγω από το Star από τη στιγμή που μίλησα με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ένιωσα την εμπιστοσύνη, ότι επενδύουν πάνω μου».

Η Κατερίνα Παναγοπούλου πρόσθεσε: «Και στις σχέσεις μου είμαι εξαιρετικά σταθερή, τραβιέται ένα πράγμα μέχρι να ξεχειλώσει για να τελειώσει. Είμαι πολύ δυναμική στη δουλειά, στη ζωή μου αλλάζει όλο, γίνομαι γλυκιά, τρυφερή. Δεν είναι κλισέ τελικά ότι τρομάζουν οι άνδρες από τις δυναμικές γυναίκες, είναι αστείο αλλά συμβαίνει. Παλιά το κορόιδευα, έχω νιώσει να τρομάζει κάποιος από το δυναμισμό που βλέπει από πλευράς μου απέναντι του. Αισθάνομαι άθλια όταν βλέπω παπαράτσι φωτογραφίες μου, αισθάνομαι πάρα πολύ παράξενα.

Με νευριάζει να κουτσομπολεύουν άνθρωποι τη ζωή σου, χωρίς να ξέρουν. Παρακολουθούσα να εκφράζουν για τη ζωή μου κρίσεις, απόψεις… ο ένας να λέει το ένα, ο άλλος το άλλο, μετα σταμάτησα. Ήταν πρωτόγνωρο και σοκαριστικό να βλέπω να σχολιάζουν τη ζωή μου γιατί δεν το προκαλώ, σπάνια θα με δεις σε κοσμικά. Με ενοχλεί να είμαι έξω με φίλους και συντρόφους και να ανεβάζει κάποιος ένα κινητό».

Σε ερώτηση αν η δημοσιότητα κάνει κακό την προσωπική ζωή απάντησε με ειλικρίνεια: «Σαφώς και η δημοσιότητα κάνει κακό σε μια σχέση. Όταν η ιδιωτική ζωή γίνεται δημόσια, αυτό όλο χαλάει».