Κατερίνα Παναγοπούλου: Αυτοί οι άντρες την ελκύουν

Κατερίνα Παναγοπούλου

«Εμένα με ενδιαφέρει πάρα πολύ η προσωπική μου ζωή», λέει η Κατερίνα Παναγοπούλου.

Στην «Ελένη» και τη Δέσποινα Τσόκου έδωσε συνέντευξη η Κατερίνα Παναγοπούλου. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε για όλα και αποκάλυψε ποιοι άντρες την ελκύουν.

«Ως Ταυρίνα είμαι τόσο σταθερός άνθρωπος, που ούτε ρυμουλκό δεν με τραβάει. Κάποιες φορές όμως αυτό σε κάνει να βαλτώνεις. Δεν μετανιώνω για τίποτα γιατί όσα έχουμε κάνει διαμορφώνουν αυτό που είμαστε κι εμένα μου αρέσει αυτό που είμαι. Ήμασταν η πυρηνική αγαπημένη οικογένεια εμείς οι τέσσερις, με τους γονείς μου και τον αδερφό μου.

Με τον αδερφό μου σκοτωνόμουν στο ξύλο, κάναμε ομηρικούς καβγάδες. Σήμερα τον αγαπώ όσο κανέναν άλλον. Ήμουν μια μαθήτρια του 18 αλλά δεν άκουγα μπράβο, επειδή ο αδερφός μου ήταν του 20. Δεν ήμουν το χαιδεμένο κορίτσι, το αντίθετο, πολλές φορές γκρινιάζω στον πατέρα μου γιατί εντοπίζει πάντα μόνο τα λάθη μου», είπε αρχικά η Κατερίνα Παναγοπούλου.

Η Κατερίνα Παναγοπούλου είπε στη συνέχεια: «Από μικρό παιδάκι έλεγα ότι ήθελα να παρουσιάσω το δελτίο του Mega. Ήμουν στοχοπροσηλωμένη. Ξεκίνησα να δουλεύω στο χώρο από τα 18 μου, ως φοιτήτρια είχα τη δυνατότητα να δουλέψω αμισθί. Έχω ακόμα σημάδι στο πόδι μου από πορεία την οποία κάλυψα ως ρεπόρτερ. Η παρουσίαση είναι ένα επάγγελμα που θέλει ναρκισσισμό. Ο χώρος θέλει πολύ γερό στομάχι.

Είναι πολύ μεγάλες οι εντάσεις που βιώνεις, πολλές οι αγκωνιές. Στο χώρο οι γυναίκες που πραγματικά στηρίζουν άλλες γυναίκες, το κάνουν αθόρυβα. Κράτα μικρό καλάθι, όταν κάποια το διαφημίζει. Δεν θα σου πάρει τη θέση η γυναίκα που προσπαθεί να σε θάψει. Η γυναίκα που δουλεύει θα στην πάρει. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που λένε ότι είναι ερωτευμένοι με τη δουλειά τους».

Κλείνοντας, η Κατερίνα Παναγοπούλου ανέφερε: «Εμένα με ενδιαφέρει πάρα πολύ η προσωπική μου ζωή. Και τέλεια να πηγαίνει η δουλειά, αν δεν έχω προσωπική ισορροπία, όλα αυτά δεν παίζουν ρόλο. Είμαι άνθρωπος του “όλα πολύ, όλα στο κόκκινο”. Με ελκύουν οι άντρες με πολύ έντονη προσωπικότητα. Αυτούς δεν τους φοβίζει το πόσο έντονη είμαι εγώ. Με έχουν παινέψει άντρες για το ότι έχω έντονη προσωπικότητα. Μου το έχουν προσάψει όμως κιόλας».