Κατερίνα Παγώνη για Θανάση Πάτρα: «Ως σύζυγος είναι καταπληκτικός, αλλά η γκρίνια του δεν παλεύεται»

Κατερίνα Παγώνη

Δείτε όλα όσα είπε η Κατερίνα Παγώνη στον αέρα του «Mega Καλημέρα».

Η Κατερίνα Παγώνη, μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» και αποκάλυψε το μυστικό της σχέσης της με τον σύζυγό της, Θανάση Πάτρα. Με αφορμή την συνέντευξη του Βλαδίμηρου Κυριακίδη και της Έφης Μουρίκη, οι οποίοι μίλησαν για τη σχέση τους και για την αγάπη που τρέφουν ο ένας για τον άλλο, η Ελεωνόρα Μελέτη και η παρέα της σχολίασαν περί σχέσεων.

Με την Νανά Παλαιτσάκη να αναφέρεται στην «κατάρα» των ανδρών, ξεκίνησε μία συζήτηση για το μυστικό των σχέσεων με αποκορύφωμα το τηλεφώνημα στη σύζυγο του «σοφού» Θανάση Πάτρα, Κατερίνα Παγώνη.

«Δε μπορείτε οι άνδρες να παραμένετε μωρά! Όταν αρρωσταίνετε, κατάρα. Είστε ένα βήμα μετά το μπεϊμπιλίνο. Όταν ένας άνδρας φτερνίζεται είναι έτοιμος για διαθήκη», ανέφερε με χιούμορ η δημοσιογράφος.

Ο Θανάσης Πάτρας επεσήμανε πως, «αυτό που δεν καταλαβαίνετε οι γυναίκες είναι ότι έχουμε μεγαλύτερο βαθμό αντίληψης της πρόληψης. Μου γυρνάει το μάτι που το ακούω. Όταν αρρωσταίνω, απομονώνομαι!».

«Λέει ψέματα, όσο είναι δίπλα μου όλο παραπονιέται! Η Κατερίνα πρέπει να είναι ήσυχη όταν λείπεις από το σπίτι!», σχολίασε η Νανά Παλαιτσάκη.

Η Ελεωνόρα Μελέτη, ως «πυροσβέστης», έπραξε τα δέοντα, πήρε τηλέφωνο την Κατερίνα Παγώνη, σύζυγο του Θανάση Πάτρα, και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, ζητώντας ευγενικά την συναίνεσή της για να βγει στον «αέρα».

«Καλημέρα σε όλους! Το είπατε και προηγουμένως, οι άνδρες είναι σαν μικρά παιδιά. Ο Θανάσης είναι αλήθεια πως απομονώνεται. Και ευτυχώς που απομονώνεται γιατί θα μας είχε… τρελάνει όλους!», είπε αρχικά η σύζυγος του Θανάση Πάτρα.

Στη συνέχεια, περιέγραψε τα ελαττώματα του Θανάση Πάτρα τα οποία παρόλο που μπορεί να την φέρνουν εκτός ορίων, τελικώς τα αγαπά πολύ.

«Είκοσι χρόνια μαζί, εάν δεν αγαπούσα τα ελαττώματά του, το σίγουρο ήταν ότι δεν θα ήμασταν μαζί. Η γκρίνια του…. Δεν παλεύεται! Είναι ο καλύτερος αλλά γκρινιάζει. Ως σύζυγος είναι καταπληκτικός», πρόσθεσε.

«Ρε δεν «τρώει» παντόφλα ο Πάτρας, πάρτε το χαμπάρι! Δεν «τρώει» και δεν φωνάζει, όπως λέει και ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, θέλει την ησυχία του, θέλω να σεβαστώ τον χώρο και τον χρόνο μου», επεσήμανε κλείνοντας και με αρκετή δόση χιούμορ ο Θανάσης Πάτρας.

Έχει μπει στη σελίδα του zappIT στο Instagram; Κάνε κλικ εδώ για να δεις όλα τα viral βίντεο της ελληνικής τηλεόρασης!