Κατερίνα Μουτσάτσου: Η δημοσιευμένη ηλικία που της έκανε κακό και ο σύζυγος της που είναι φτυστός ο George Clooney!

Κατερίνα Μουτσάτσου

«Για πολύ μεγάλο διάστημα έλεγα ψέματα για την ηλικία μου».

Η Κατερίνα Μουτσάτσου έρχεται συχνά στην Ελλάδα, αλλά τα τελευταία 11,5 χρόνια ζει στο Λος Άντζελες. Έχει παντρευτεί, έχει ένα παιδάκι, ενώ σκέφτεται να επιστρέψει στην Ελλάδα. Όπως εξομολογήθηκε στη συνέντευξη της Στη Φωλιά των Κου Κου και στη Δήμητρα Καλφούντζου το γεγονός ότι η ηλικία της ήταν δημοσιευμένη στο internet της έκανε κακό στους ρόλους στο Χόλιγουντ.

«Αν θέλετε να μάθετε την ηλικία μου ψάξτε τη στο Google. Μου έκανε πάρα πολύ κακό το ότι η ηλικία μου ήταν δημοσιευμένη στο internet. Μου έκανε κακό στο Χόλιγουντ, γιατί το Χόλιγουντ είναι πάρα πολύ ρατσιστικό με την ηλικία. Ήταν ένας μάνατζερ, ο οποίος με ανέλαβε και μου είπε δεν είσαι 33, είσαι 23. Δεν σε ξέρει πολύς κόσμος, δεν σε ξέρει κανείς, είσαι 23. Για ένα πολύ μεγάλο διάστημα, δυστυχώς βρέθηκα να λέω ψέματα για την ηλικία μου», ανέφερε η Κατερίνα Μουτσάτσου η οποία μόλις τον περασμένο μήνα, σύμφωνα με το Google, έκλεισε τα 46 της χρόνια.

Ο σύζυγος της μοιάζει εκπληκτικά με τον George Clooney, αλλά εκείνη μπόρεσε να το δει αυτό καθαρότερα, όταν συνάντησε τον George Clooney σε ένα εστιατόριο και νόμιζε ότι είναι ο σύζυγος της!

Δείτε όσα εκμυστηρεύτηκε στην εκπομπή:

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!