Κατερίνα Λιόλιου: Τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι και το The Voice

Πώς ήταν η προσαρμογή της στην Αθήνα;

Καλεσμένη στο «Σπίτι μου σπιτάκι μου» η πρώην παίκτρια του The Voice Κατερίνα Λιόλιου κράτησε σήμερα το μουσικό μέρος της εκπομπής και μίλησε στην παρέα του πρωινού για τα πρώτα της βήματα στη Θεσσαλονίκη.

«Ξεκίνησα από Θεσσαλονίκη αλλά πολύ ερασιτεχνικά με κάποιες μικρές μπάντες σε κάποια ροκ μπαρ, σε κάποια πολύ εναλλάκτικά μαγαζάκια, αλλά το κάναμε για πάρτη μας ας πούμε, σαν πρόβες ήταν.» ανέφερε η Κατερίνα Λιόλιου η οποία σημείωσε πως η συμμετοχή της στο talent show δεν ήταν κάτι που σκέφτηκε η ίδια.

«Το The Voice δεν ήταν δική μου ιδέα, το φοβόμουν πάρα πολύ. Ήταν ιδέα του φίλου της αδελφής μου, ο οποίος με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι υπάρχει ένα κονσεπτ που έρχεται από το εξωτερικό. Στην αρχή είχα αμφιβολίες, αλλά μετά η μητέρα μου με έπεισε και μου είπε αφού θες να το κάνεις να πας και θα σε στηρίξουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά και από ότι φάνηκε στην συνέχεια, η τραγουδίστρια έκανε πολύ καλά, αφού και στο The Voice έφτασε στα τελευταία live, αλλά και έπειτα από αυτό είχε επαγγελματικές προτάσεις. Εξάλλου πρόσφατα η Κατερίνα Λιόλιου μετακόμισε στην Αθήνα και εμφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο με τον Γιώργο Σαμπάνη και την Τάμτα.

Δείτε όσα είπε στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου:
//www.youtube.com/embed/nYS2H7K-2ao