Η Κατερίνα Λένη για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε: «Αρρώστησα, έπαθα κατάθλιψη, ήμουν χάλια»

Κατερίνα Λένη

«Το MasterChef μού άλλαξε όλη την ψυχολογία», λέει η Κατερίνα Λένη.

Στο πλατό της εκπομπής «Breakfast@star» ήταν σήμερα καλεσμένη η Κατερίνα Λένη. Η πρώην παίκτρια του MasterChef μίλησε για την απόφασή της να μπει τότε στον διαγωνισμό, ενώ δεν θέλησε να αποκαλύψει για το αν μπορεί να τη δούμε ως εισβολέα στο φετινό παιχνίδι.

«Το MasterChef ήταν ένα πρότζεκτ που παρακολουθούσα. Κάποια στιγμή αρρώστησα, έπαθα κατάθλιψη και υπερκόπωση και χρειάστηκε να βγω εκτός, δεν μπορούσα να δουλέψω. Ήμουν χάλια. Αφού είχα χρόνο στο σπίτι, χρειάστηκε να αλλάξω πράγματα για να συνέλθω. Δούλευα 19 ώρες τη μέρα.

Δούλευα με πολλή χαρά, αλλά πάρα πολλές ώρες και κάποια στιγμή αρρώστησα. Το MasterChef ήταν κίνητρο για μένα, το να με βοηθήσει να βγω από αυτή τη μαύρη τρύπα. Δεν έστειλα την αίτηση στο MasterChef γιατί ήθελα να βγω στην τηλεόραση. Και όντως με βοήθησε πάρα πολύ, μου άλλαξε όλη την ψυχολογία», είπε η Κατερίνα Λένη.

Για το αν θα είναι ένας από τους εισβολείς του φετινού MasterChef, η Κατερίνα Λένη είπε: «Γενικά είμαι πολύ απρόβλεπτη. Πολλές φορές είμαι και απόλυτη. Όταν αποχώρησα από το MasterChef είπα ότι δεν θα το ξαναέκανα γιατί είμαι πολύ δύσκολος άνθρωπος. Στο σπίτι πιέστηκα πολύ. Για το αν θα το ξαναέκανα, μείνετε… συντονισμένοι».