Κατερίνα Λέχου: «Ήμουν πάρα πολύ δειλή και αργή να το αποφασίσω»

Κατερίνα Λέχου

Όσα εξομολογήθηκε η Κατερίνα Λέχου στο Στούντιο 4.

Καλεσμένη στο Στούντιο 4 βρέθηκε την Παρασκευή η Κατερίνα Λέχου προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, η δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στην μεγάλη τηλεοπτική της επιτυχία «Είσαι το ταίρι μου» ενώ εστίασε στο γεγονός πως άργησε πολύ να αισθανθεί πως πατάει πια στα πόδια της.

Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Λέχου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η μεγαλύτερη επιτυχία ήταν το «Είσαι το ταίρι μου» αλλά ήμουν δεκατέσσερα χρόνια ηθοποιός, δεν  έγινε όταν ήμουν στα 21 μου. Θέλω να πω πως είχα κάνει την διαδρομή μου, είχα δουλέψει στο θέατρο, είχα πάει από δω και από εκεί».

«Πιστεύω ότι στην ελληνική οικογένεια, επειδή είναι έτσι η δομή της λίγο υπερπροστατευτική, αυτό εμπεριέχει και έναν ευνουχισμό. Δηλαδή δεν νιώθεις ασφαλής να πατήσεις στα πόδια σου. Δεν νιώθεις αυτοπεποίθηση και θέλεις πάντα να νιώθεις πως βρίσκεσαι υπό τη σκέπη της οικογενείας. Έχει να κάνει, νομίζω, με τον τρόπο που μεγαλώνουμε σε αυτή την χώρα».

«Εγώ απέκτησα αυτοπεποίθηση σιγά σιγά, βήμα βήμα. Αυτό έχει να κάνει όμως με τις ανησυχίες μου τις νοητικές και τις υπαρξιακές. Στο πρακτικό όμως κομμάτι ήμουν πάρα πολύ δειλή και αργεί στο να πάρω πρωτοβουλία και να είμαι αποφασιστική. Δεν ξέρω γιατί» πρόσθεσε η Κατερίνα Λέχου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.