Κατερίνα Λέχου: Η έκπληξη που της ετοίμασαν στο Πρωινό την άφησε άφωνη…

Κατερίνα Λέχου

Δείτε τι έγινε μόλις μπήκε στο πλατό…

Μια μεγάλη έκπληξη είχε ετοιμάσει η Φαίη Σκορδά με τους συνεργάτες της για την Κατερίνα Λέχου που ήταν σήμερα καλεσμένη στο Πρωινό. Την προηγούμενη φορά που η γνωστή ηθοποιός είχε πάει στην εκπομπή, είχε βάλει στο… μάτι ένα ωραίο χαλί. Και από τότε ζητούσε επίμονα από την Σκορδά να της πει από πού μπορεί να πάει να το πάρει.

Η παρουσιάστρια, όμως, είχε εξασφαλίσει ένα χαλί και απλά περίμενε την στιγμή που θα πήγαινε ως καλεσμένη για να της το κάνει δώρο.

«Την προηγούμενη φορά που τα είχαμε πει, σου είχα υποσχεθεί κάτι. Επίτηδες όμως δεν ήμουν εντάξει απέναντι σε αυτό που σου είχα πει. Φέρτε της το χαλί παρακαλώ», είπε η Φαίη Σκορδά και η Κατερίνα Λέχου έμεινε κόκαλο.

«Είχε δει ένα χαλί την προηγούμενη φορά εδώ στην εκπομπή και μου είχε πει “θέλω να το αγοράσω, θέλω να το πάρω”. Τη συνάντησα στο Άλσος που πήγα να δω την παράσταση, “που είναι το χαλί; Δώσε μου το τηλέφωνο να πάω να το βρω”. Τι να της πω κι εγώ; Ότι εμείς το είχαμε έτοιμο εδώ και σε περιμέναμε; Με αγάπη για σένα», εξήγησε στη συνέχεια η Σκορδά.