Κατερίνα Λέχου: «Εγκλωβίστηκα, αγκομαχούσα μέσα μου ψυχικά»

Κατερίνα Λέχου

"Στην αρχή αισθανόμουν ότι η εξωτερική μου εμφάνιση με παγιδεύει στη δουλειά" τόνισε, μέσα σε όλα, η Κατερίνα Λέχου.

Κατερίνα Λέχου βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό του Dot, το μεσημέρι της Κυριακής, προκειμένου να συναντήσει τη Νάντια Μπουλέ και τον Μίνω Θεοχάρη στον ΣΚΑΪ. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για την γοητευτική της εμφάνιση που την… δυσκόλεψε στην αρχή της διαδρομής της.

Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Λέχου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στην αρχή αισθανόμουν ότι η εξωτερική μου εμφάνιση με παγιδεύει στη δουλειά. Επειδή δεν μου άρεσε καθόλου να με θέλουν για αυτό που φαίνομαι, εγκλωβίστηκα λίγο στην αρχή. Πέρασα διάφορα στάδια αγκομαχώντας μέσα μου ψυχικά γιατί δεν με ήθελαν για αυτό που είμαι αλλά για αυτό που φαίνομαι».

«Μετά όμως, όταν το κατάλαβα και το συνειδητοποίησα από μια ηλικία και μετά, αρκετά μεγάλη γύρω στα 30, είπα πως είναι και αυτό. Αυτό για το οποίο δεν έχω κάνει κανέναν κόπο, μου χαρίστηκε και πάλι συνέχισα με το ίδιο απλώς δεν είχα πια αυτή την ψυχική αναστάτωση. Δηλαδή μπορούσε να μου κάνει κάποιος ένα κοπλιμέντο, να πω ευχαριστώ πολύ και να τελειώσει η υπόθεση» συμπλήρωσε η Κατερίνα Λέχου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ.