Κατερίνα Λέχου: «Δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι και εκείνη μου έλεγε να χαρώ τη δυστυχία μου»

Κατερίνα Λέχου

Όσα εξομολογήθηκε η ηθοποιός στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

Καλεσμένη στο «Καλύτερα δε Γίνεται» βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (2/3) η Κατερίνα Λέχου. Η δημοφιλής ηθοποιός, που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά εποχής του ΑΝΤ1 «Η Μάγισσα», έκανε μία αναδρομή στη μακρόχρονη πορεία της στον χώρο της υποκριτικής.

«Δεν λέω συχνά μπράβο στον εαυτό μου. Τώρα που οδεύουμε προς το τέλος είναι καλύτερα. Καλό είναι να βλέπεις το λάθος αλλά καλό είναι να μην μαστιγώνεσαι τόσο», δηλώνει η Κατερίνα Λέχου.

«Αποτυχία δεν είναι κάτι που δεν πάει καλά στο κοινό. Όταν κάτι δεν μας προάγει, είναι αποτυχημένο. Εμένα όλα μου τα βήματα για κάποιο λόγο με πήγαιναν μπροστά», σημειώνει η γνωστή ηθοποιός στη Ναταλία Γερμανού.

«Έχω βάλει και εγώ το χεράκι μου στην επιλογή κάποιων δουλειών που έχω κάνει. Με διαλέγουν αλλά διαλέγω κι εγώ», τόνισε χαρακτηριστικά σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Κατερίνα Λέχου.

Παράλληλα, η ηθοποιός εξομολογήθηκε πως υπήρχαν περίοδοι στη ζωή της που, ενώ τα επαγγελματικά της ήταν πλήρως επιτυχημένα, δεν συνέβαινε το ίδιο και με την προσωπική της ζωή.

«Δεν πειράζει. Μου είχε πει η θεία μου που είναι και μέντοράς μου, μια φορά που ήμουν πολύ στενοχωρημένη και δεν σηκωνόμουν από το κρεβάτι μου με τίποτα. Μου είπε “χαίρου”, να χαρώ δηλαδή τη δυστυχία μου, γιατί και αυτό έχει την ομορφιά του», παραδέχεται η Κατερίνα Λέχου.