Κατερίνα Λέχου: Αποκάλυψε στον αέρα την ηλικία της – Ελένη Μενεγάκη: «Δεν τα μέτρησες καλά αλλά δεν πειράζει»

Κατερίνα Λέχου

«Και να κρύψω χρόνια τι; Σημασία έχει αυτό που φαίνομαι και η ενέργεια που έχω. Εγώ κουβαλάω αυτό το νούμερο σαν παράσημο».

Την Κατερίνα Λέχου υποδέχθηκε η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της το μεσημέρι της Τρίτης (19/3). Η δημοφιλής ηθοποιός, που φέτος ξεχώρισε για την ερμηνεία της στη σειρά «Η Μάγισσα» του ΑΝΤ1, άνοιξε την καρδιά της και μεταξύ άλλων δεν δίστασε να αποκαλύψει την πραγματική της ηλικία.

«Πόσα χρόνια είσαι σε αυτόν τον χώρο; Γιατί αισθάνομαι ότι όσα χρόνια είμαι εγώ είσαι κι εσύ», ρώτησε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

«36», απάντησε η Κατερίνα Λέχου, με την οικοδέσποινα να παρατηρεί: «36; Δεν τα έχεις μετρήσει καλά μού φαίνεται. Έβαλες και λίγο παραπάνω, αλλά δεν πειράζει».

«Είμαι 57 και δουλεύω από ηλικία 21 ετών. Δεν είμαι καλή στα μαθηματικά. Είμαι 36 χρόνια ενεργά σε αυτόν τον χώρο. Τι να κλέψω από χρόνια; Δύο; Τρία χρόνια;», ανταπάντησε η ηθοποιός.

«Και να κρύψω χρόνια τι; Και να πω ότι είμαι 52 χρονών και όχι 57… και; Τι έγινε μετά; Σημασία έχει αυτό που φαίνομαι και η ενέργεια που έχω. Εγώ κουβαλάω αυτό το νούμερο σαν παράσημο», παραδέχεται στη συνέχεια της κουβέντας η Κατερίνα Λέχου.

«Ο χαρακτήρας παίζει πιο σημαντικό ρόλο στη δουλειά. Περισσότερο και από το ταλέντο. Ο καλός χαρακτήρας έχει ομαδικότητα, έχει τη θέληση να μαθαίνεις και να εξελίσσεσαι. Δεν μπορώ τους κακούς χαρακτήρες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Στην προσωπική μου ζωή ήμουν λίγο πιο δύσκαμπτη. Στα επαγγελματικά μου είμαι πλέον λίγο πιο ευέλικτη. Εξελισσόμαστε όμως. Όταν ήμασταν πιο νέες, ήμασταν ή μας είχαν βάλει σε ένα κουτάκι, τώρα θέλεις να είσαι ο εαυτός σου, έχεις απελευθερωθεί από όλα όσα σου έχουν φορέσει», εξομολογείται σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Κατερίνα Λέχου.