Η Κατερίνα Λάσπα επιστρέφει στην μικρή οθόνη

Κατερίνα Λάσπα

Τι ετοιμάζει η παρουσιάστρια;

[dfp_ads id=236982]

Η παρουσιάστρια Κατερίνα Λάσπα έχει δώσει τα χέρια με το Nova Life για την εκπομπή «Real Talk». Πρόκειται για εκπομπή συνολικά 8 επεισοδίων που θα προβληθεί στην prime time ζώνη τον Απρίλιο και τον Μάιο. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Οδυσσέας Μητσόπουλος στην Reallife η εκπομπή θα φιλοξενεί συνεντεύξεις με «αληθινές» γυναίκες που έχουν διαγράψει μια σημαντική καριέρα σε διάφορα επαγγελματικά πεδία. Ανθρωποκεντρικές συζητήσεις με διάσημες γυναίκες που δεν μιλούν συχνά στα Μέσα και ενδεχομένως αποτελούν έμπνευση και παράδειγμα για τις τηλεθεάτριες.

«Δειλά- δειλά, πάμε να φτιάξουμε κάτι όμορφο και θα ανασυστήσει τη σχέση μου με το τηλεοπτικό κοινό που μου έλειψε πολύ. Ενδεχομένως από τον Σεπτέμβρη να προχωρήσουμε και σε κάποια άλλα πράγματα που σκεφτόμαστε» λέει η Κατερίνα Λάσπα στην εφημερίδα, ενώ όπως αναφέρεται από τα πρώτα πρόσωπα που θα δούμε θα είναι η Μαριέτα Γιαννάκου και η Ρούλα Πατεράκη.

Η ίδια μάλιστα τις τελευταίες ημέρες αναφέρει το «Real Talk» στις αναρτήσεις της, γυρίσματα που έχουν γίνει παρά το γεγονός πως η ίδια βρίσκεται στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Το γλυκό μου το Ρουλακι θα με κάνει ένα κουκλακι????#keepup #newstart #newproject #newgoals #positivevibes #keepmovingforward #nevergiveup #realtalk

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Laspa Katerina (@cat_laspa) στις

…θέλω λαγάνα και χαλβά τώρα! Τον αετό τον έχω ήδη αμολύσει …coming soon… #positivevibes #keepmovingforward #newplans #comingsoon #lovemylife #lovemyjob

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Laspa Katerina (@cat_laspa) στις