Κατερίνα Κούκα: «Ένιωσα την ανασφάλεια αν είναι σωστό αυτό που κάνω ή αν θα χαθώ τελείως»

Κατερίνα Κούκα

"Πέρασα περίοδο που δεν ήθελα να τραγουδήσω", εξομολογείται η Κατερίνα Κούκα.

Η Κατερίνα Κούκα μίλησε στο «Happy Day» και την Χριστιάνα Κοχλατζή για τον λόγο που «χάθηκε» για ένα διάστημα από τη μουσική σκηνή, καθώς και πως σκέφτεται να πάει σε δραματική σχολή. Η απόρριψη του τραγουδιού «Πόσο πολύ σ` αγάπησα» που είπε τελικά ο Χρήστος Θηβαίος, η επιλογή της Μαρίνας Σάττι για την «Eurovision», το «Fame Story»… η τραγουδίστρια απάντησε για όλα.

«Πέρασα περίοδο που δεν ήθελα να τραγουδήσω. Δούλεψα πάρα πολύ, είχα να κοιμηθώ 3-4 μέρες σερί. Άλλαξε τόσο ραγδαία το τοπίο γύρω μου και ψιλοχάθηκα, χωρίς όμως να έχω χαθεί εντελώς.

Ένιωσα πολλές φορές την ανασφάλεια αν είναι σωστό αυτό που κάνω ή αν θα χαθώ τελείως, όμως ακολούθησα την καρδιά μου. Ζηλεύω τους ηθοποιούς που μεγαλώνουν και μπορούν να παίξουν έναν ηλικιωμένο», εξομολογήθηκε η Κατερίνα Κούκα.

«Ήταν να πω το «Πόσο πολύ σ’ αγάπησα» που έχει πει ο Χρήστος Θηβαίος. Εγώ επέμεινα γι’ αυτό το κομμάτι, Η εταιρεία θεωρούσε τότε ότι δεν ήταν στο ύφος μου, όμως εγώ το λέω στις ζωντανές μου εμφανίσεις», αποκάλυψε η Κατερίνα Κούκα.