Κατερίνα Καραβάτου: «Τα σχόλια μπορεί να σε κάνουν να αισθάνεσαι περίεργα, να μαγκώνεις»

Κατερίνα Καραβάτου

"Το My Style Rocks είναι ένα τηλεοπτικό προϊόν το οποίο είναι μπροστά σε όλους και ανοιχτό στην κριτική" τονίζει η Κατερίνα Καραβάτου.

Η Κατερίνα Καραβάτου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» και την δημοσιογράφο Μαρίνα Χαραλάμπους την Κυριακή. Μεταξύ άλλων, η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην διαχείριση των εντάσεων στον φετινό κύκλο του My Style Rocks και τις κριτικές που δέχεται το ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ.

Ειδικότερα, η Κατερίνα Καραβάτου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ισορροπίες κρατάω μια ζωή οπότε είναι κάτι το οποίο το έχω πολύ μέσα μου. Όταν είσαι σε εγρήγορση, όπως είμαι εγώ και κάθε παρουσιαστής, όταν είσαι παρών και έχεις το νου σου, αυτό γίνεται αυτόματα και με πολύ μεγάλη αγάπη. Τα κορίτσια τα αντιμετωπίζω με πολύ μεγάλη αγάπη αλλά και οι τρεις κριτές είναι άνθρωποι που εκτιμώ βαθιά και αγαπώ επίσης».

«Το My Style Rocks είναι ένα τηλεοπτικό προϊόν το οποίο, όπως και όλα, είναι μπροστά σε όλους και ανοιχτό στην κριτική. Τα σχόλια είναι πάντα πολύ χρήσιμα και εγώ τουλάχιστον αυτό θεωρώ πάντα στη ζωή μου».

«Μπορεί κάποιες στιγμές να σε κάνουν να αισθάνεσαι περίεργα ή να μαγκώνεις και να λες «πράγματι αυτό έγινε;». Πράγματα τα οποία έχουν ειπωθεί με καλό τρόπο ή καμιά φορά και λίγο περίεργα, αλλά καταλαβαίνω ότι υπάρχει σοβαρή σκέψη από πίσω, τα λαμβάνω πάντα πολύ σοβαρά υπόψιν μου» συμπλήρωσε, επίσης, η Κατερίνα Καραβάτου στην ψυχαγωγική εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ.