Κατερίνα Καραβάτου: «Λύγισε» στην Ελένη Μενεγάκη με σαφείς αιχμές

Κατερίνα Καραβάτου

"Αν καταλαβαίνω καλά αυτό που θέλεις να μου πεις, είναι ότι φέτος μπορεί να με είδατε θυμωμένη, ενώ παλαιότερα με βλέπατε δειλή", είπε η Κατερίνα Καραβάτου στην Ελένη Μενεγάκη.

Λίγο πριν την πρεμιέρα της στο Mega, η Κατερίνα Καραβάτου κάθισε στον καναπέ της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε από καρδιάς για όλα…

Αρχικά, δημιουργήθηκε μεταξύ των δύο γυναικών ένας απίθανος διάλογος που αφορούσε στην χρονιά που η Κατερίνα Καραβάτου παρουσίαζε το Μες στην Καλή Χαρά, μαζί με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Οι δυο γυναίκες ανέφεραν τα εξής:

Κατερίνα: Ήταν μια χρονιά στον Alpha, στο Μες στην Καλή Χαρά.
Ελένη: Α, συγγνώμη, έχεις δίκιο.
Κατερίνα: Την θυμάσαι εκείνη τη χρονιά;
Ελένη: Βέβαια, βέβαια… Ας κάνω και λίγο αέρα, κάνει ζέστη εδώ μέσα. Εσύ ζεσταίνεσαι;
Κατερίνα: Αλλά τι; Ήθελες να ξεχάσεις; Εγώ ήθελα, αλλά δεν ξεχνιέται…

Σε άλλο σημείο της κουβέντας, όταν η Ελένη Μενεγάκη παρατήρησε πως φέτος ένιωσε πως η Κατερίνα Καραβάτου θέλησε να ανοιχτεί λίγο περισσότερο στους τηλεθεατές, εκείνη απάντησε:

«Αν καταλαβαίνω καλά αυτό που θέλεις να μου πεις, είναι ότι φέτος μπορεί να με είδατε θυμωμένη, ενώ παλαιότερα με βλέπατε δειλή ή πιο επιφυλακτική. Εγώ θεωρώ ένα υπέροχο προσόν τον σεβασμό, έτσι με έμαθαν οι γονείς μου και θέλω να είμαι εντάξει. Αν δεν είμαι εντάξει έχω πολύ μεγάλο πρόβλημα, ζορίζομαι ιδιαίτερα. Αυτό, όμως, μου δίνει μια τεράστια δύναμη. Γιατί όταν είσαι εντάξει και είσαι καθαρός και ξέρεις ότι έχεις πει την αλήθεια, τότε, αν προσπαθήσουν να σου κάνουν κάτι, οι άλλοι είναι λάθος, δεν είσαι εσύ. Τότε έχεις τη δύναμη να πεις πράγματα τα οποία παλαιότερα δεν θα έλεγες, να κάνεις πράγματα που παλαιότερα ούτε είχες διανοηθεί να κάνεις και να προχωρήσεις μπροστά με άλλο θάρρος».

«Εγώ αυτό το θάρρος το έχω κερδίσει μόνη μου», είπε η Κατερίνα Καραβάτου με δάκρυα στα μάτια και στη συνέχεια δήλωσε τα εξής:

«Δεν ήθελα καθόλου να είμαι συγκινημένη αυτή τη στιγμή, δεν είμαι μετρημένη. Είμαι ακριβής. Για πάρα πολλά έχω στεναχωρηθεί. Είμαι στεναχωρημένη γενικά και παράλληλα δεν είμαι. Σου είπα, όταν ξεπεράσεις αυτή τη κατάσταση που δεν είναι καθόλου ωραία και όπως έχω πει πολλές φορές και στο κλείσιμο της εκπομπής μου πέρυσι, πια πρέπει να μιλάμε καθαρά. Τι έγινε ρε παιδιά; Κάνουμε μια δουλειά, ας τα συζητήσουμε. Ας κάνουμε τα πράγματα ωραία για να έχουμε πάντα την καρδιά μας καθαρά. Εγώ αυτό που κρατώ και κανείς δε μπορεί να μου πάρει είναι ότι όλους αυτούς που μπορεί στο παρελθόν να έχουν προσπαθήσει να μου κάνουν κακό ή να με κοροϊδέψουν ή να με προδώσουν, εγώ μπορώ να τους κοιτάξω στα μάτια. Αυτοί μπορούν: Δεν μπορούν».