Κατερίνα Καραβάτου: «Η μαμά μου δεν το έχει ξεπεράσει ποτέ στη ζωή της»

Κατερίνα Καραβάτου

Επική ιστορία από την Καραβάτου στον αέρα των Κου Κου!

Σε μια προσωπική της εξομολόγηση προχώρησε η Κατερίνα Καραβάτου, το πρωινό της Τρίτης, με αφορμή το σπικάζ της συνεργάτιδας της, Ελισάβετ Κυρίτση σε βίντεο της εκπομπής. Σε αυτήν, η παρουσιάστρια της «Φωλιάς των Κου Κου» θέλησε να προδώσει με χαμόγελο μια επική ιστορία με την αγαπημένη της μητέρα όταν βρίσκοντας στην λαϊκή αγορά.

Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καραβάτου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είπε η Ελισάβετ στο σπικάζ ότι πρέπει όλοι να έχουμε αφήσει το παιδί μας κάπου. Δεν το έχουμε αφήσει όλοι, Ελισάβετ, το παιδί μας κάπου… Δεν το έχουμε ξεχάσει όλοι το παιδί μας κάπου… Έχει συμβεί σε ορισμένους ανθρώπους επειδή είσαι εκείνη τη στιγμή σε στρες, σε τρικυμία εν κρανίω… Αυτό το πράγμα όμως μετά δεν μπορεί να το ξεπεράσει κανένας γονιός».

«Και μένα η μαμά μου με έχασε στη λαϊκή αλλά δεν με ξέχασε. Από αυτό έχουν μείνει στη μαμά μου πάρα πολλά τραύματα. Ήμουν τεσσάρων χρονών και ακόμα δεν το έχει ξεπεράσει. Θυμάται που με κρατούσε από το χέρι, εγώ κρατούσα ένα μπουκάλι ξύδι που είχαμε αγοράσει από κάπου, αφήνει το χέρι μου για να πάρει κάτι και εγώ φεύγω. Η μαμά μου άρχισε να φωνάζει, «ένα κοριτσάκι ξανθό με ένα ξύδι»! Με βρήκαν» πρόσθεσε με αναπαραστατικό τρόπο η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του STAR.

«Εγώ δεν το θυμάμαι αυτό το πράγμα, η μαμά μου όμως δεν το έχει ξεπεράσει ποτέ στη ζωή της».