Κατερίνα Καραβάτου για Σοφία Μπεκατώρου: «Έκλαιγα και απέξω μου και μέσα μου»

Σοφία Μπεκατώρου

"Κοίταξε εκείνο το κορίτσι που εμείς λέγαμε η Σοφία Μπεκατώρου τι χαρούμενη που είναι, τι είχε μέσα της! Τι είχε περάσει για να μπορέσει να φτάσει σε αυτό το σημείο", εξομολογήθηκε η Κατερίνα Καραβάτου.

Με τις αποκαλύψεις που έκανε η Σοφία Μπεκατώρου να βρίσκονται στην πρώτη θέση της επικαιρότητας, προκαλώντας ντόμινο εξελίξεων, η Κατερίνα Καραβάτου πραγματοποίησε μια διαφορετική έναρξη Στη φωλιά των Κου Κου της Δευτέρας. Η παρουσιάστρια, ιδιαίτερα φορτισμένη, έκανε μια συγκλονιστική τοποθέτηση για το θέμα.

Η Κατερίνα Καραβάτου ανέφερε τα εξής: «Δεν μπορούμε να μην αποτίουμε φόρο τιμής σε έναν άνθρωπο τόσο γενναίο όπως είναι η Σοφία Μπεκατώρου. Μας έκανε όλους πάρα πολύ υπερήφανους για πάρα πολλά χρόνια η Σοφία Μπεκατώρου και μας ξαναέκανε για άλλη μία φορά καταγγέλλοντας αυτό που ήταν μέσα της βαθιά κρυμμένο. Έκανε πολύ καλά γιατί όπως είδατε έχει πραγματοποιηθεί ένα πραγματικό τσουνάμι εξελίξεων, υπήρξε στήριξη από όλη την Ελλάδα στο πρόσωπό της. Είμαστε κι εμείς με την Σοφία, είναι ξεκάθαρο αυτό. Μου άρεσε που πήραν θέση όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί τόσο άμεσα. Σήμερα θα συναντηθεί με την πρόεδρο της Δημοκρατίας η Σοφία Μπεκατώρου».

«Παρακολουθώ το θέμα με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και μια αίσθηση μέσα μου, Παναγία μου να γίνει κάτι γρήγορα, να δικαιωθεί όλο αυτό και να βγουν όσοι άνθρωποι, άνδρες ή γυναίκες έχουν υποστεί κάτι παρόμοιο να μιλήσουν. Γιατί αυτή είναι, προφανώς, η στιγμή και είναι δίκαιο αυτό και πρέπει να συμβεί. Έβλεπα αυτές τις καταπληκτικές στιγμές της να είναι στην πρώτη θέση του βάθρου, να κρατάει την ελληνική σημαία και περήφανη να εκπροσωπεί την Ελλάδα μας και σκεφτόμουν εκείνη την ώρα που άκουγα τον εθνικό ύμνο, έλεγα: Κοίταξε εκείνο το κορίτσι που εμείς λέγαμε η Σοφία Μπεκατώρου τι χαρούμενη που είναι, τι είχε μέσα της! Τι είχε περάσει για να μπορέσει να φτάσει σε αυτό το σημείο. Και πραγματικά τρελαινόμουν! Έκλαιγα και απέξω μου και μέσα μου», εξομολογήθηκε συγκινημένη η Κατερίνα Καραβάτου.