Κατερίνα Καραβάτου για Καπουτζίδη: «Αποστομωτικός, αληθινός, μόνο μπράβο σε αυτόν τον άνθρωπο»

Κατερίνα Καραβάτου

Δείτε όλα όσα είπαν Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης.

Η αποστομωτική απάντηση που έδωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης, μέσα από το δελτίο της ΕΡΤ, στα όσα ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας στην ανακοίνωσή του, δεν θα μπορούσε να μην παίξει στις ψυχαγωγικές εκπομπές και ο Κρατερός Κατσούλης με την Κατερίνα Καραβάτου μίλησαν με συγκινητικά λόγια για τον γνωστό ηθοποιό και φίλο τους.

«Ο άνθρωπος ήταν αποστομωτικός, όπως ήταν πάντα. Και νομίζω ότι αυτό που σκέφτηκα όταν έβλεπα τη συνέντευξη είναι ότι είναι αποστομωτικός επειδή είναι αληθινός. Οπότε, εκεί δεν υπάρχει ούτε άσπρο ούτε μαύρο, ούτε γκρι, ούτε τίποτα. Είναι αυτό, η αλήθεια του! Και σκεφτόμουν ότι όλη αυτή η διαδρομή που έχει κάνει με τον 90 ετών πατέρα του που κατέληξε σε αυτό το σταθμό της περηφάνιας είναι ότι ωραιότερο θα μπορούσε να έχει μοιραστεί μαζί μας και να μας πει σε όλους μας. και επιπλέον ότι μετά από αυτό δεν έχουμε και πολλά να πούμε ή μάλλον μπορεί να έχουμε να πούμε, να έχουμε να πούμε μόνο μπράβο σε αυτόν τον άνθρωπο. Εγώ αυτό αισθάνομαι βλέποντας τη στάση του Γιώργου όλα αυτά τα χρόνια και ειδικά σε αυτή την πολύ κρίσιμη περίοδο με αυτόν τον τρόπο και αυτά τα λόγια», είπε η Κατερίνα Καραβάτου.

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο Κρατερός Κατσούλης: «Να πω για τον συνάδελφο και αγαπημένο Γιώργο Καπουτζίδη ότι το σημαντικό δεν είναι μόνο ότι είναι αληθινός, είναι ότι η αλήθεια του εμπεριέχει μια ευγένεια, μια παιδεία και ένα ήθος. Αξίες και αρετές που είναι εντελώς απαραίτητες για μία υγιή κοινωνία και παράδειγμα για το πώς μπορούν να αλλάζουν τα πράγματα. Γιατί αυτός είναι ο τρόπος, με φως, με αγάπη και αξιοπρέπεια. Ούτε με εκδίκηση, ούτε με βία, ούτε με κανέναν άλλον τρόπο. Γιατί αυτός ο τρόπος του Γιώργου δεν μπορεί να παρερμηνευτεί και είναι αυτός ο τρόπος που εμείς όλοι μπορούμε να καταλάβουμε τα λάθη και να τα διορθώσουμε. Την  αγάπη μου, την εκτίμησή μου, το σεβασμό μου».