Κατερίνα Καραβάτου για Ιωάννα Μαλέσκου: «Αυτά δεν είναι ωραία πια να λέγονται»

Κατερίνα Καραβάτου

"Στεναχωριέμαι γιατί δεν μου αρέσει να λέγονται τόσο άσχημα πράγματα" ομολόγησε η Κατερίνα Καραβάτου.

Η Κατερίνα Καραβάτου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά, After Dark τη νύχτα της Παρασκευής στο OPEN. Μέσα σε όλα, η γνωστή παρουσιάστρια κλήθηκε να εκφράσει την προσωπική της άποψη για την Ιωάννα Μαλέσκου δίχως να κρύψει την ενόχληση της για τον τρόπο που διαχειρίζονται τα media το τηλεοπτικό της μέλλον.

Ειδικότερα, η Κατερίνα Καραβάτου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τώρα αλήθεια εγώ στεναχωριέμαι γιατί δεν μου αρέσει να λέγονται τόσο άσχημα πράγματα ή κάποιον να τον βάζουν και να τον στοχοποιούν με αυτό τον τρόπο όπως την Ιωάννα Μαλέσκου. Άσχετα αν σε κάποιους αρέσει και σε κάποιους δεν αρέσει ή αν είναι το στιλ τους. Δεν ξέρω. Δεν μου αρέσει αυτός ο πόλεμος όταν γίνεται. Όχι μόνο στην Ιωάννα αλλά γενικά».

«Έχει έρθει από την Κρήτη, έχει κάνει μια προσπάθεια δύο χρόνια στον ΣΚΑΪ και δεν μου αρέσει να λέγεται ότι «δεν θα συνεχίσει», «λήγει το συμβόλαιο», «δεν την θέλει κανείς». Αυτά δεν είναι ωραία πράγματα πια να λέγονται».

«Όπως έχουμε προχωρήσει σε πάρα πολλά πράγματα , νομίζω ότι και όλοι εμείς που βγαίνουμε μπροστά πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Στην ίδια θέση είμαστε και μπορεί να συμβεί στον οποιοδήποτε αυτό το πράγμα. Θέλει μεγαλύτερη ενσυναίσθηση, αγάπη και τρυφερότητα πια» συμπλήρωσε η Κατερίνα Καραβάτου στο late night του OPEN.