Κατερίνα Καραβάτου: «Έσφαξε με το γάντι» την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για τον Alpha!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η Κατερίνα Καραβάτου τοποθετήθηκε για τη συνέντευξη που έδωσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και με τον τρόπο της τα είπε όλα!

Η συνέντευξη που έδωσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο στο Dot. ήταν αναμενόμενο πως θα προκαλέσει συζητήσεις γύρω από αυτή. Η παρουσιάστρια που μέχρι πριν λίγους μήνες δοκίμασε τις αντοχές της στο Survivor δήλωσε πως η αποχώρηση της από τον Alpha ήταν κάτι που και η ίδια επιθυμούσε, ενώ ανέφερε  πως δεν είχε ανάμειξη στις απολύσεις που τις καταλογίζουν, φέρνοντας ως επιχείρημα πως κανείς που έχει απολυθεί δεν βγήκε να μιλήσει. Προβάλλοντας τη συνέντευξη της στην εκπομπή Στη Φωλιά των Κου Κου η Κατερίνα Καραβάτου ήταν η πλέον αρμόδια για να τοποθετηθεί πάνω σε αυτή, έχοντας συνεργαστεί με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην εκπομπή «Μες στην καλή χαρά» και εν τέλει αποχωρήσει από τον Alpha μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου λύνει τη σιωπή της για την περίοδο του Alpha!
[dfp_ads id=236982]

«Να ζήσω ή να πεθάνω σε ένα φλαμένκο επάνω. Δεν ξέρω ειλικρινά… να αρχίσω να κλαίω ή να αρχίσω να γελάω; Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο συναισθήματα, το ίδιο ακραία όμως. Εγώ επειδή την είδα τη συνέντευξη αυτή και από επαγγελματικό και από προσωπικό ενδιαφέρον. Την είδα δυο τρεις φορές γιατί με την πρώτη δεν κατάλαβα. Έχω να πω το εξής πράγμα… Γενικά, όταν σου δίνεται μια μεγάλη ευκαιρία, όπως αυτή που δόθηκε στην Κωνσταντίνα, υπήρχε πολύ μεγάλη στήριξη. Σε μια γενική τοποθέτηση και νομίζω ότι αυτό συμβαίνει σε όλους τους ανθρώπους, όταν έχεις αυτή την ευκαιρία, όπου και να βρίσκεσαι, σε όποιο μετερίζι, πρέπει να είσαι large.

Να λες εγώ είμαι σε αυτή τη θέση την ωραία, τη δυνατή, μπορώ, θέλω να κάνω αυτό το πράγμα, μου δίνεται η δυνατότητα και έτσι τους ανθρώπους τους υπόλοιπους τους αντιμετωπίζω με αγάπη. Αν αυτό δεν γίνει και σου δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία να φτιάξεις όλο αυτό το πράγμα ξανά από την αρχή, πρέπει αλήθεια, να σκέφτεσαι μέσα σου τι έχει γίνει, να κάνεις την αυτοκριτική σου και να προχωράς αλλιώς μπροστά, όχι έτσι. Εγώ αυτό είναι που σκέφτομαι για όλο αυτό», ανέφερε η Κατερίνα Καραβάτου και με τον τρόπο της τα είπε όλα!

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση!