Κατερίνα Καραβάτου: Έπεσε η αυλαία για το Τι Λες Τώρα – «Ευχαριστώ που μου συμπαρασταθήκατε, εις το επανιδείν»

Κατερίνα Καραβάτου

Όσα ανέφερε η Κατερίνα Κραβάτου κι η υπόλοιπη ομάδα του Τι Λες Τώρα στο φινάλε.

Αυλαία έριξε το Τι Λες Τώρα με την Κατερίνα Καραβάτου κι η ομάδα της εκπομπής έκλεισε αυτόν τον κύκλο, κάνοντας ένα μικρό απολογισμό για τη χρονιά που πέρασε κι ευχαριστώντας την παρουσιάστρια.

Σ.Κ.: Δέκα μήνες πολύ όμορφοι. Περάσαμε πολύ καλά με τα σωστά μας και τα λάθη μας. όταν δουλεύεις κάνεις και λάθη και τώρα θα ξεκουραστούμε και θα πάμε διακοπές.
Β.Β.: Να σε ευχαριστήσω που ήσουν η πρώτη που συναντηθήκαμε κι είπες ότι θέλω αυτό το παιδί εδώ. Δεν ήταν κι υποχρεωτικό. Ευχαριστώ κι εσένα και το Mega και την παρέα εδώ.
Μ.Η.: Εγώ να πω χρόνια μου πολλά και δεν μου αρέσουν οι αποχωρισμοί. Ξέρεις πόσο σε αγαπώ, τα έχουμε πει κατ’ ιδίαν. Καλό καλοκαίρι να περάσετε τέλεια.

Κ.Κ.: Θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου. Κι όλους τους ανθρώπους που εργάστηκαν για αυτήν την εκπομπή. Ευχαριστώ τους παρουσιαστές κι όλους τους ανθρώπους στο πλατό. Ευχαριστώ το Mega και την εταιρία παραγωγής Barkingwell Media και πάνω από όλα εσάς που μου συμπαρασταθήκατε, με νοιαστήκατε, για την συμπόνια, την κριτική και το χιούμορ σας. Πάνω από όλα για την αγάπη που μου δείχνετε για 18 χρόνια και την αγάπη που μας δείξατε αυτήν τη χρονιά. Καλό καλοκαίρι σε όλους, εις το επανιδείν.