Κατερίνα Καραβάτου: «Εγώ θα παντρέψω την Μαρία Ηλιάκη!»

Κατερίνα Καραβάτου

Δείτε όσα αποκάλυψε η παρουσιάστρια...

Μια έκπληξη περίμενε την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη με την τηλεφωνική παρέμβαση που δεχτήκαν στον αέρα της εκπομπής. Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Ηλιάκη θέλησε να κάνει μία φάρσα στους παρουσιαστές, με αφορμή ένα χιουμοριστικό βίντεο που έπαιξαν στη Φωλιά των Κου Κου.

«Θα τρελαθώ κύρια Κατερίνα! Ποιος είναι; Τηλέφωνο από το Ρέθυμνο από τον φούρνο. Αχ κύριε Κρατερέ μου τι ωραία μπλούζα που φοράτε σήμερα! Θα κάνω 5 τούμπες  από την χαρά μου! Αχ κύρια Κατερίνα εσείς είστε; Κοιτάξτε εγώ θα ήθελα μία χάρη! Παντρεύω την κόρη μου και δεν έχω λεφτά για τα στέφανα! Μήπως μπορείτε να μας τα κάνετε δώρο; Αχ κι αυτό το νυφικό αν μπορείτε! Εγώ πήρα για τα στέφανα, αρχικά!», είπε χαρακτηριστικά στην φάρσα της η Μαρία Ηλιάκη

Ωστόσο, η Κατερίνα Καραβάτου άφησε τους πάντες άφωνους με την δήλωση που έκανε. Η παρουσιάστρια, ως αντίποινα αποκάλυψε ότι η Μαρία Ηλιάκη βρίσκεται σε προετοιμασίες γάμου και η ίδια θα είναι εκείνη που θα τους παντρέψει.

«Γιατί το έκανες αυτό;  Αυτό θα το πληρώσεις πολύ ακριβά! Θα το πληρώσεις πολύ ακριβά και θα σου πω πως! Όταν θα σε παντρεύω, γιατί να αυτή είναι η είδηση! Εγώ θα τους παντρέψω αυτούς τους δύο! Όταν θα σε παντρεύω, θα σου φέρω τα ειδικά στέφανα που χρειάζεσαι εσύ για να βάλεις μυαλό να πάρεις τον Στέλιο μας, αυτό έχω να σου πω μόνο! Όχι, θα βγαίνεις εσύ να μου κάνεις φάρσα και δεν θα σε δώσω εγώ στον αέρα! Το κρατάω κρυφό τόσο καιρό! Άτιμη θα το πληρώσεις!», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καραβάτου.

Δείτε τι συνέβη στο πλατό της εκπομπής…

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!