Κατερίνα Καραβάτου: «Αλήθεια το λένε αυτό για την Ηλιάνα;»

Κατερίνα Καραβάτου

"Δεν θα το έλεγα αυτό. Αυτό που έχω εισπράξει είναι ότι είναι ακριβοδίκαιη" είπε η Κατερίνα Καραβάτου.

Την Κατερίνα Καραβάτου συνάντησε η δημοσιογράφος Βίκυ Δέτσικα για το Open Weekend. Η παρουσιάστρια μίλησε για το My Style Rocks και την κριτική επιτροπή.

«Το κλίμα με ανθρώπους που αγαπάς είναι πάντα πολύ καλό. Όταν είσαι σε ένα περιβάλλον που σε εκτιμούν, είναι ακόμα καλύτερο. Ακόμα είναι οι πρώτες ημέρες για εμένα, παρόλο που είμαστε πιο μπροστά στα γυρίσματα. Είναι κάτι πολύ καινούριο κι εγώ το ψάχνω, θέλω να το δω κι είναι η πρώτη εκπομπή που κάνω κι έχει κριτική επιτροπή και διαγωνιζόμενες. Το βρίσκω πάρα πολύ ενδιαφέρον» είπε αρχικά η Κατερίνα Καραβάτου.

Για τα σχόλια ότι η πιο αυστηρή κριτής είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Κατερίνα Καραβάτου απόρησε: «Αλήθεια το λένε αυτό για την Ηλιάνα; Δεν θα το έλεγα αυτό. Αυτό που έχω εισπράξει είναι ότι είναι ακριβοδίκαιη. Λένε την άποψή τους, αλλά δεν νομίζω ότι κάποιος είναι πιο αυστηρός από τον άλλον. Οι παίκτριες έχουν πάρει από φόβο τον Στέλιο βέβαια, ο οποίος είναι και βετεράνος».

«Δεν έχω μιλήσει με κανένα από τα τρία κορίτσια που παρουσίαζαν το My Style Rocks, ούτε με την Κωνσταντίνα, ούτε με την Ευαγγελία, ούτε με την Κατερίνα. Δεν έχουμε σχέσεις να μιλάμε, ούτε είμαστε φίλες. Τις εκτιμώ, τις σέβομαι και κάνω αυτό που νομίζω τώρα εγώ με τον χαρακτήρα που έχω».