Κατερίνα Καινούργιου: Υπερασπίστηκε τον Ουγγαρέζο, αλλά τον «κάρφωσε» στα… προσωπικά για τον Αρναούτογλου

«Νομίζω πάντως ότι ο Γρηγορης και ο Δημήτρης είναι δύο άνθρωποι, οι οποίοι δε θα ταίριαζαν ποτέ μαζί σε μία τηλεοπτική εκπομπή»

Ένα βίντεο με πολλές ατάκες – καρφιά από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, με παραλήπτη τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ετοίμασαν στο «Όλα Παίζουν». Ωστόσο, η Κατερίνα Καινούργιου διαφώνησε ότι αυτή είναι η αιτία που ο Γρηγόρης Αρναούτογλου «κάρφωσε» χθες τον παρουσιαστή του MEGA.

«Όχι, εγώ δεν πιστεύω ότι είναι αυτό. Εξηγείται έτσι. Ήταν πολύ ωραίο το βίντεο που έκανε ο Νίκος Παρτσώλης. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε την άποψη του σχολιάζοντας συγκεκριμένες δηλώσεις του Γρηγόρη ή συγκυρίες, τις οποίες, όλοι κατά καιρούς έχουμε σχολιάσει. Κι εμείς εδώ έχουμε πει ότι ο Γρηγόρης δεν αφήνει την Μαρία να μιλάει, κι εμείς έχουμε πει ότι ο Γρηγόρης έχει παχύνει και δεν τον κολάκευε το συγκεκριμένο τζην. Εγώ δε θεωρώ ότι είπε κάτι παράξενο. Νομίζω πάντως ότι ο Γρηγορης και ο Δημήτρης είναι δύο άνθρωποι, οι οποίοι δε θα ταίριαζαν ποτέ μαζί σε μία τηλεοπτική εκπομπή. Ο Δημήτρης, εγώ διαφωνώ στο ότι είναι δύσκολος να συνεργαστεί, είναι δύσκολος γιατί είναι απαιτητικός, αλλά συνεργάστηκε πολύ ωραία και με τον Πέτρο και με τον Λιάγκα και με τον Σεφερλή φέτος πέρα από τα τελευταία, με τον Γρηγόρη δε θα μπορούσε ποτέ. Και θα σας πάω και πιο παλιά. Τώρα αυτό είναι πολύ προσωπικό που θα πω, αλλά είχαμε δει όταν είχε κάνει Ougachallenge που είχε καλεσμένα τα Γιαννουλάκια που είχε πετάξει σπόντες για έναν παρουσιαστή που τα είχε με μία παρουσιάστρια, που παράλληλα τα είχε και με έναν άλλο παρουσιαστή, μήπως ο Δημήτρης κάποια περίοδο είχε μια κοπέλα που λίγο πριν, λίγο μετά, μήπως είναι λίγο προσωπικό το ζήτημα. Γενικότερα θεωρώ ότι είναι δύο προσωπικότητες, διαφορετικής γενιάς παρουσιαστές που δε θα ταίριαζαν με τίποτα μαζί.»

https://www.youtube.com/embed/vHacNDdKp7M