Κατερίνα Καινούργιου: Το συμβόλαιο της με τον Alpha, οι φήμες για το κόψιμο της εκπομπής και η σχέση της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο…

«Με τον Δημήτρη μιλήσαμε λίγες μέρες πριν κοπεί η εκπομπή, μετά...»

Το πάρτυ για την παρουσίαση γνωστής αθλητικής σειράς ρούχων παρουσίασε την Τρίτη η Κατερίνα Καινούργιου και σε δηλώσεις της αναφέρθηκε στο «Λόγω TiViς», το συμβόλαιο της με τον Alpha, αλλά και το κόψιμο του «Spata Live» και τη σχέση της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

«Το συμβόλαιο μου με τον Alpha είναι 1 συν 1 χρόνο. Έχουμε μια άψογη συνεργασία με το κανάλι. Θεωρώ ότι είμαι άνθρωπος που εκτιμάω πολύ τον Alpha και με εκτιμά και ο Alpha. Οπότε νομίζω ότι οι συζητήσεις μας…» είπε η παρουσιάστρια και αναφορικά με τα δημοσιεύματα που την θέλουν να έχει ανανεώσει με το κανάλι, αλλά και εκείνα που θέλουν την εκπομπή να κόβεται μετά το Πάσχα η Κατερίνα Καινούργιου δήλωσε: «Είναι πολύ νωρίς για ανανεώσεις. Σας είπα είναι 1 συν 1 οπότε μπορεί να ανανεωθεί και αυτόματα, θα κάνουμε μια κουβέντα με το κανάλι. Από εκεί και πέρα για την εκπομπή… είναι μια εκπομπή που αγαπάω και εύχομαι να συνεχιστεί και του χρόνου. Γιατί και η εκπομπή έχει αρχίσει και ανεβαίνει. Ήταν ένα δύσκολο πείραμα. Τα παιδιά είναι καινούρια, είναι μεν ταλαντούχα αλλά ο κόσμος δεν τα γνωρίζει, θέλει χώρο και χρόνο. Το κανάλι δόξα τω Θεώ μας τον έδωσε! Από εκεί και πέρα αν η εκπομπή πηγαίνει καλά, μπορεί το κανάλι να θέλει να τη συνεχίσουμε του χρόνου. Αν το κανάλι δεν είναι ικανοποιημένο, θα τη σταματήσει.»

Σε ερώτηση σχετικά με τα νούμερα του «Λόγω TiViς» και το κόψιμο του «Spata Live»: «Είναι λίγο άσχημο. Εγώ στεναχωρήθηκα που κόπηκε το Spata Live. Επειδή κάνω ψυχαγωγία, όπως και εσείς πολλά χρόνια και το ξέρετε, μου αρέσει να υπάρχουν ψυχαγωγικές εκπομπές γιατί όλοι δουλεύουμε και να μην υπάρχουν επαναλήψεις, γιατί στις επαναλήψεις μένουμε πολλοί χωρίς δουλειά. Από εκεί και πέρα όμως, αυτή είναι πολιτική του ΑΝΤ1. Για τους χ, ψ λόγους πήρε αυτή την απόφαση. Εγώ στεναχωρήθηκα πολύ για τον Δημήτρη που είναι και φίλος μου και ξέρω πόσο δουλευταράς είναι και πόσο θέλει να πετύχει. Μιλήσαμε λίγες μέρες πριν κοπεί η εκπομπή. Μετά δεν μιλήσαμε. Νομίζω ότι ήθελε κι αυτός λίγο το χώρο του, το χρόνο του να ηρεμήσει. Θα ξαναμιλήσουμε, αν είναι δυνατόν, η φιλία δεν εξαρτάται από τις εκπομπές.»