Κατερίνα Καινούργιου: «Θα τα ξαναπούμε τον Σεπτέμβριο»… αλλά από πού;

Κατερίνα Καινούργιου

"Τα κανάλια δεν είναι το σήμα, τα κανάλια είναι οι άνθρωποι που εργάζονται γι' αυτά, αυτοί που είναι κάθε μέρα στο πλατό", λέει η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Κατερίνα Καινούργιου έριξε οριστικά την αυλαία του Ευτυχείτε το μεσημέρι της Παρασκευής. Στην τελευταία της εκπομπή στο OPEN, η Κατερίνα Καινούργιου συγκινημένη, θέλησε λίγο πριν το φινάλε να πει δυο λόγια στους τηλεθεατές.

«Ευχαριστώ εσάς τους τηλεθεατές που ειδικά αυτή τη δύσκολη σεζόν, μας στηρίξατε τόσο πολύ, καθημερινά μπαίναμε στα σπίτια σας και μας δείξατε την αγάπη σας και την υποστήριξή σας. Αυτό εγώ το παίρνω και σαν μια επιβράβευση της δουλειάς μας. Εγώ δεν καρπώνομαι ποτέ προσωπικά τις επιτυχίες. Η επιτυχία αυτής της εκπομπής φέτος ήταν ομαδική…

Να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον Θέμη Μάλλη. Όταν πρωτοξεκινήσαμε η εκπομπή έκανε 2% και 3% και με πολλή προσπάθεια καταφέραμε αυτή τη στιγμή να είμαστε πρώτοι σε ένα κανάλι νεοσύστατο

Η συνεργασία μας τελειώνει εδώ με τον Γρηγόρη. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας με έκανε καλύτερη παρουσιάστρια. Αυτό που έκανες για μένα, ειλικρινά, σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου», ανέφερε συγκινημένη η Κατερίνα Καινούργιου.

«Τα κανάλια δεν είναι το σήμα, τα κανάλια είναι οι άνθρωποι που εργάζονται γι’ αυτά, αυτοί που είναι κάθε μέρα στο πλατό.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ιδιοκτησία του OPEN που με πίστεψε, με κράτησε τότε από το Epsilon και με εμπιστεύτηκαν, μου έδωσαν τα πάντα και κατά καιρούς τους ανθρώπους της διοίκησης που με στήριξαν πάρα πολύ. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, δεν ξεχνώ», είπε με νόημα η Κατερίνα Καινούργιου.

«Πάνω απ’ όλα, το πιο μεγάλο ευχαριστώ σε σας. Θα τα ξαναπούμε τον Σεπτέμβριο. Γεια σας»», είπε η Κατερίνα Καινούργιου στο φινάλε, αλλά δεν διευκρίνισε από ποια συχνότητα.