Κατερίνα Καινούργιου: Τα σχόλια για το μέλλον της Σπυροπούλου στην τηλεόραση και οι μπηχτές με την Αραβανή

Τα σχέδια που δεν φαίνεται να έχει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην τηλεόραση και τα σχόλια στο Φτιάξε καφέ να στα πω.

Αναφορά στις διακοπές της και στο τηλεοπτικό μέλλον της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου έκαναν στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω»…

«Εσείς πιστεύετε θα κάνει κάτι τηλεοπτικά του χρόνου;» ρώτησε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Υπάρχουν πολλοί μουρλοί στην τηλεόραση. Υπάρχει πολύ μουρλάδα σε διευθυντικά στελέχη» απάντησε τότε η Τζωρτζέλα Κόσιαβα, ενώ μετά το βίντεο για την πορεία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, συνεχίστηκαν τα σχόλια, αυτή τη φορά με αναφορές στην Ευαγγελία Αραβανή.

Κι όσοι δεν μπορείτε να συσχετίσετε τα πρόσωπα, διαβάστε εδώ:

Γκάφα Μενεγάκη για Αραβανή – Σπυροπούλου! Προσπάθησαν να το μαζέψουν οι συνεργάτες της…

«Εγώ θυμάμαι πολύ χαρακτηριστικά το σκηνικό, είχα στεναχωρηθεί πολύ με την Ευαγγελία Αραβανή τότε. Δεν είμαστε φίλες, την ξέρω κοινωνικά πάρα πολλά χρόνια.Τότε την εκτίμησα πάρα πολύ για τον τρόπο που το χειρίστηκε. Δεν μίλησε. Δεν είπε τίποτα. Ούτε βγήκε να ξεκατινιαστεί, ούτε να πει για την Κωνσταντίνα, ούτε να κατηγορήσει το κανάλι, ούτε τίποτα. Κι από τότε ανέβηκε κι άλλο στα μάτια μου. Έμεινε κάποια χρόνια εκτός. Η Άλκηστις Μαραγκουδάκη τη στηρίξει πολλά χρόνια και καλά κάνει. Οπότε ακόμα και η στραβή που της έκατσε τότε, μετά από χρόνια της δίνεται μια πολύ μεγάλη ευκαιρία.» ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.