Κατερίνα Καινούργιου: Η συμβουλή της στην Τζώρτζια Παναγή και η αποκάλυψη για το πρόσωπο που απορρίφθηκε στο «Ξαναδέστε τους»!

Κατερίνα Καινούργιου

Τι σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου για το νέο πρόσωπο που θα βρεθεί στην παρέα του «Ξαναδέστε τους»;

Η Τζώρτζια Παναγή θα είναι είναι το τέταρτο πρόσωπο στην παρέα του «Ξαναδέστε τους» δίπλα στον Νίκο Μουτσινά, την Μαρία Ηλιάκη και την Μαίρη Συνατσάκη και η Κατερίνα Καινούργιου με την ομάδα της δεν άφησαν ασχολίαστη αυτή την τηλεοπτική άφιξη.

[dfp_ads id=236982]

«Παιδιά εμένα μου αρέσει πάρα πολύ εμφανισιακά. Δηλαδή, οι άλλες δύο… Όχι, εννοώ, ωραίες είναι και οι άλλες δυο κοπέλες, αλλά αυτή είναι εκθαμβωτική. Τζωρτζέλα μου όταν πήγα εγώ στο «Δέστε τους» ήμουν ένα απλό κοριτσάκι από την 5άδα του «Όμορφου κόσμου». Πιο ξενέρωτη πεθαίνεις. Και με τον τρόπο του ο Νίκος Μουτσινάς μου έβγαλε όλη την τσαχπινιά και το ταμπεραμέντο που μπορεί να έκρυβα μέσα μου και πιστεύω ότι αυτό θα κάνει. Ο Νίκος έχει ένα ταλέντο. Σε εμένα το έχει κάνει, δεν ξέρω αν το έχει κάνει σε κάποιον άλλον, ότι «χτίζει», μπορεί να χτίσει μια προσωπικότητα.

Κι επειδή η Μαρία και η Μαίρη είναι λίγο πιο «χτισμένες», αυτή η κοπέλα θα είναι λίγο πιο εύπλαστη για τον Νίκο. Άρα θα μπορέσει να τη «χτίσει», να τον εξυπηρετήσει τηλεοπτικά και να επωφεληθεί και η ίδια» σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου η οποία αποκάλυψε και ένα άλλο πρόσωπο που πέρασε από δοκιμαστικά για να είναι στην παρέα του «Ξαναδέστε τους». Δεν είναι άλλη από την Φωτεινή Πετρόγιαννη που πέρυσι βρισκόταν μαζί της στο «Λόγω TiVis».

«Είχε περάσει από δοκιμαστικό. Έχει ατάκα η Φωτεινή, απλά νομίζω ότι η Φωτεινή δεν θα εξυπηρετούσε τον Νίκο, δεν μπορεί να μπει εύκολα σε καλούπι. Αλλά είναι τρομερά ταλαντούχα, θεωρώ πως είναι μεγάλη αδικία που δεν υπάρχει κάπου φέτος τηλεοπτικά. Εφόσον την έχουν στον Alpha θα μπορούσαν κάπου να την αξιοποιήσουν. Αλλά, δεν ξέρω αν θα ταίριαζε με τον Νίκο, την Μαρία και την Μαίρη.» αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου και δίνοντας τη συμβουλή της στην Τζώρτζια Παναγή είπε:

«Κούμπωσε πάνω στον Νίκο, δηλαδή αφέσου στα χέρια του και είμαι σίγουρη ότι θα σε απογειώσει».