Κατερίνα Καινούργιου: «Στεναχωρήθηκα, φοβήθηκα, δεν μπορώ να μπω σε αυτή τη διαδικασία»

Κατερίνα Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου μιλάει από καρδιάς για τον βανδαλισμό στο όχημα της!

Σε μια προσωπική εξομολόγηση προχώρησε η Κατερίνα Καινούργιου το πρωινό της Τετάρτης στον αέρα της εκπομπής της, «Super Κατερίνα» στον Alpha. Αφορμή στάθηκε ο βανδαλισμός που δέχθηκε λίγες ώρες νωρίτερα το καινούργιο της αυτοκίνητο.

Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω πάρει καινούργιο αυτοκίνητο, το οποίο το ήθελα χρόνια και το έκανα επειδή πήγαινε η δουλειά μου καλά με πολλή αγάπη και κόπο. Δεν είμαι και η καλύτερη οδηγός του κόσμου, αλλά το προσέχω και το φροντίζω. Μένω στα βόρεια προάστια και το πρωί που έφυγα από το σπίτι βλέπω μια γρατσουνιά αλλά, επειδή είχα αργήσει, δεν δίνω σημασία. Φτάνω στο κανάλι και κάνω την εκπομπή. Φεύγοντας όμως και σταματώντας να βάλω βενζίνη, μου λένε «τι έχει συμβεί κυρία Καινούργιου;». Κατεβαίνω και βλέπω ότι το αμάξι μου είναι χαραγμένο με κατσαβίδι, καθώς μετά το πήγα σε ειδικό, όλο γύρω γύρω.

«Δεν πήγαν να το διαρρήξουν ή κάτι τέτοιο. Ήταν κάτι που αρχικά με φόβισε και σκέφτηκα για ποιον λόγο τέτοια τοξικότητα. Ελπίζω να ήταν τυχαίο. που και πάλι κάτι τέτοιο δεν δικαιολογείται. Αλλά τώρα κάποιος χωρίς να του έχω κάνει τίποτα, να θέλει να μου κάνει ζημιά με αυτό τον τρόπο. Τι να πω… Στεναχωρήθηκα » πρόσθεσε με ειλικρίνεια η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Alpha. «Δεν μπορώ να φανταστώ τι τοξικότητα υπάρχει στον κόσμο»

«Απλά θα πω ότι στεναχωρήθηκα, φοβήθηκα και δεν μπορώ να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Ειλικρινά, παιδιά, τι λόγος υπάρχει! Σταματήστε».