Κατερίνα Καινούργιου σε Ιωάννα Μαλέσκου: «Κάτι είχε γίνει μεταξύ μας, σου ζητάω συγνώμη»

Κατερίνα Καινούργιου

"Έχουμε τόσο ωραία πράγματα που ξεκινάμε οπότε τι συζητάμε τώρα για βαρίδια;" αναρωτήθηκε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Με αφορμή την επερχόμενη πρεμιέρα για το Tv Queen στο OPEN, η Κατερίνα Καινούργιου υποδέχθηκε την Ιωάννα Μαλέσκου το πρωινό της Παρασκευής στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα. Μάλιστα, με το… καλησπέρα, η παρουσιάστρια του Alpha θέλησε να ζητήσει δημόσια συγνώμη από την συνάδελφο της.

Ειδικότερα, μόλις οι δυο παρουσιάστρια κάθισαν στον καναπέ, η Κατερίνα Καινούργιου σημείωσε χαρακτηριστικά τα εξής. «Αρχικά θα σου πω κάτι. Κάτι είχε γίνει μεταξύ μας. Τώρα το πρωί μού είπαν κάτι στο καμαρίνι τα παιδιά, όταν τους είπα ότι χαίρομαι που θα έρθεις και τους έδειξα ότι επικοινωνούσαμε στα social media, «καλά δεν έχεις τσακωθεί;» με ρώτησε ο κομμωτής μου. Μετά το θυμήθηκα. Δεν θυμάμαι όμως τι είχε γίνει. Κάτι είχα πει εγώ, σου ζητάω συγνώμη. Τα έχουμε πει».

«Έλα καλέ, τα έχουμε συζητήσει αυτά και δεν υπάρχει λόγος να το ξαναλέμε» αποκρίθηκε, αμέσως, η Ιωάννα Μαλέσκου με την παρουσιάστρια της καθημερινής εκπομπής να συμπληρώνει πως «κάτι είχε μεταφέρει λάθος, κάτι είχε γίνει. Και είχαμε επικοινωνήσει και μετά».

«Είναι στο παρελθόν όλα αυτά. Έχουν κλείσει αυτά και είναι πραγματικά κομμάτι που ούτε καν τα θυμάμαι για να σου είμαι ειλικρινής. Οτιδήποτε δεν έχει αξία, δεν έχει σημασία, καλό είναι να το αφήνουμε πίσω μας και να προχωράμε γιατί έχουμε τόσο ωραία πράγματα που ξεκινάμε οπότε τι συζητάμε τώρα για βαρίδια;» τόνισε η λαμπερή παρουσιάστρια του Tv Queen με την Κατερίνα Καινούργιου να προσθέτει πως «απλά επειδή μ’ αρέσει να ζητάω συγνώμη όταν έχω κάνει κάποιο λάθος, πολλές φορές στον αυθορμητισμό μπορεί να κάνεις κάποιο λάθος. Στο είχα πει και σε μηνύματα τότε».