Κατερίνα Καινούργιου σε Δέσποινα Τσούτσα: «Είναι σοκαριστικό, ποιος μπορεί να σου το έκανε αυτό;»

Κατερίνα Καινούργιου

"Ήταν μόλις είχα χάσει τον μπαμπά μου. Ο κόσμος έχει πολλή κακία μέσα του", δηλώνει η Δέσποινα Τσούτσα.

Τη Δέσποινα Τσούτσα και τον Μιχάλη Πανάδη υποδέχθηκε το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή της η Κατερίνα Καινούργιου. Οι δύο ηθοποιοί, που φέτος συμμετέχουν στον «Παράδεισο των Κυριών», μίλησαν για τις εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του Alpha και μοιράστηκαν προσωπικές τους ιστορίες.

«Ήταν μόλις είχα χάσει τον μπαμπά μου και είχα ανεβάσει μία φωτογραφία για να του πω καλό ταξίδι. Και κάποιος έγραψε από κάτω: ο μπαμπάς σου θα έπρεπε να ντρέπεται για σένα», εξομολογείται η Δέσποινα Τσούτσα για το πλέον κακόβουλο σχόλιο που έχει δεχθεί στα social media.

«Είναι σοκαριστικό αυτό που μου λες. Ποιος άνθρωπος μπορεί να έγραψε κάτι τέτοιο; Καμιά φορά δεν αξίζει να μένουμε στο αρνητικό, ενώ έχεις τόσα θετικά σχόλια», τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Ο κόσμος λέει πάρα πολύ άσχημα πράγματα, γιατί έχει το βήμα για να το κάνει. Έχει πολλή κακία μέσα του αλλά και πολλή καλοσύνη βέβαια. Το ένα αρνητικό είναι πιο έντονο και μπορεί να νομίζεις ότι όντως κάτι κάνεις λάθος. Εκεί είναι το θέμα, να μην πέσεις στην παγίδα», επισημαίνει η Δέσποινα Τσούτσα.

«Εγώ έχασα τον πατέρα μου στα 19. Έχουν βγει και πολλές εφαρμογές, που ο καθένας μπορεί να πει τη γνώμη του. Όποιος έχει κακία στηρίζεται εκεί, στο ότι μπορώ να σε κατεβάσω εγώ, να σου μιλήσω άσχημα, να σου πω κάτι κακό», αναφέρει η Δέσποινα Τσούτσα.