Κατερίνα Καινούργιου: Όλη η αλήθεια για τον Σταθοκωστόπουλο και το καρφί για Σαμαρά!

Γιατί δεν έχει σβήσει ακόμα το τατουάζ με τα αρχικά του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου;

Στο «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου βρέθηκε την Τετάρτη η Κατερίνα Καινούργιου η οποία μίλησε για όλα! Ανάμεσα σε αυτά και για τον χωρισμό της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, αν συμβαίνει κάτι καινούριο στη ζωή της και γιατί δεν έχει σβήσει ακόμα όπως είχε πει το τατουάζ με τα αρχικά του πρώην συντρόφου της. «Είναι πολύ φυσιολογικό όταν είσαι σε μία μεγάλη σχέση να χωρίσεις -μετακόμισα το έμαθε ο κόσμος, δεν το παραδεχόμουν – και μετά να δώσεις μια ευκαιρία. Τελικά αυτή η ευκαιρία μπορεί να μην βγει, γιατί όταν το γυαλί σπάσει δεν ξανακολλά. Ε τώρα τι να κάτσω να πω; Δεν έκλαψα γιατί είχε τελειώσει. Την πρώτη φορά έκλαψα για αδικίες, για άλλα πράγματα, γιατί αισθάνθηκα αδικημένη σε κάτι που είχα επενδύσει πολύ. Η αγάπη υπάρχει ακόμα αλλά έχει τελειώσει σα σχέση.

Στη συνέχεια της βραδιάς η Κατερίνα κλήθηκε να επιλέξει ανάμεσα σε ωραίους άντρες εκείνον που της αρέσει και μία από τις φωτογραφίες δεν ήταν άλλη από τον πρώην σύντροφο της Γιώργο Σαμαρά. «Στην εικόνα ή στον χαρακτήρα; Άμα έχεις γνωρίσει ανθρώπους, δεν είναι μόνο η εικόνα, είναι και το πακέτο ενός ανθρώπου και γενικότερα… οπότε εννοείται ότι κρατάω τον Αργυρό ξανά.»

Για το τατουάζ με τα αρχικά του Σταθοκωστόπουλου που δεν έχει σβήσει ακόμα: «Δεν το έχω σβήσει ακόμα. Δεν έχω προλάβει να το σβήσω γιατί θέλει ώρα το συγκεκριμένο και ψάχνω λίγο το σχέδιο. Είναι κάτι το οποίο το έχω μετανιώσει, χωρίς να έχω μετανιώσει τη σχέση γιατί είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ πάρα πολύ, αλλά αν ο άλλος δεν είναι ο πατέρας των παιδιών σου ή το παιδί σου, δεν υπάρχει λόγος να έχεις τα αρχικά του χαραγμένα».