Κατερίνα Καινούργιου: «Ο Παπακαλιάτης πήγε στη Ναταλία και όχι στο Mega, είναι μεγάλη της επιτυχία»

Κατερίνα Καινούργιου

"Όταν με ρωτούν ποια θεωρείς την καλύτερη παρουσιάστρια στην ελληνική τηλεόραση, λέω τη Ναταλία. Τη θεωρώ πολύ καλύτερη από άλλες που μπορεί κάποιοι να θεωρούν καλύτερες" ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε η Ναταλία Γερμανού και με αφορμή αυτές η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να κάνει τη δική της τοποθέτηση.

«Το λέω και θα το λέω όλα αυτά τα χρόνια ειλικρινά. Πάντα, όταν με ρωτούν ποια θεωρείς την καλύτερη παρουσιάστρια στην ελληνική τηλεόραση, λέω τη Ναταλία. Τη θεωρώ πολύ καλύτερη από άλλες που μπορεί κάποιοι να θεωρούν ότι είναι καλύτερες» ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Είναι κεκτημένο της ότι πολλά πρόσωπα, ακόμα και από άλλα κανάλια, θα επιλέξουν τη Ναταλία για να μιλήσουν» σχολίασε από την πλευρά του ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Σε αυτό το σημείο η Κατερίνα Καινούργιου βρήκε την ευκαιρία να πάρει ξανά τον λόγο και να αναφερθεί στην πρόσφατη συνέντευξη του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο «Καλύτερα δε γίνεται».

«Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο οποίος είναι στο Mega, επειδή κι εγώ έχω προσπαθήσει και μέσω γνωστών και του Γραφείου Τύπου να μιλήσω μαζί του και να του πάρω μία συνέντευξη, μου είχαν πει: κοίταξε να δεις, έχει δώσει στην Ελένη (Μενεγάκη) αλλά υπάρχουν κι άλλες εκπομπές στο Mega, η Σίσσυ, η Ελεωνόρα, πρέπει να πάει και σε άλλες. Και ξαφνικά δεν πήγε στις άλλες και πάει στη Ναταλία» σημείωσε η παρουσιάστρια.

«Αυτό είναι πολύ μεγάλη επιτυχία της Ναταλίας. Το ότι επιλέγω να μην πάω στον σταθμό μου, σε άλλες παρουσιάστριες που είναι βασικές, και πηγαίνω σε έναν άλλο σταθμό είναι επιτυχία της προσωπική. Ήταν εξαιρετική συνέντευξη, μπράβο της» συμπλήρωσε η Κατερίνα Καινούργιου.