Κατερίνα Καινούργιου: Ο Γρηγόρης Γκουντάρας ενημέρωσε για την κατάσταση της υγείας της

Γρηγόρης Γκουντάρας

"Πήγε στο νοσοκομείο, έκανε εισαγωγή γιατί οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να κάνει μια σειρά εξετάσεων" ανέφερε ο Γρηγόρης Γκουντάρας για την Κατερίνα Καινούργιου.

Απουσιάζει σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου από το Ευτυχείτε καθώς τα ξημερώματα ένιωσε δύσπνοια και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Όπως ανέφερε ο Γρηγόρης Γκουντάρας στο ξεκίνημα της εκπομπής: «Καλημέρα, είμαστε εδώ. Είναι μια δύσκολη Παρασκευή, η τελευταία του Ιουνίου γιατί δεν είναι κοντά μας η Κατερίνα. Είναι μια χαρά, ένιωσε μια αδιαθεσία. Πήγε στο νοσοκομείο, έκανε εισαγωγή γιατί οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να κάνει μια σειρά εξετάσεων. Έγινε στις 4.30 το πρωί αλλά επειδή μιλήσαμε, δόξα τω Θεώ είναι καλά. Αν το θέλει κι επιτρέπεται, μπορεί να μιλήσουμε αργότερα τηλεφωνικά. Περαστικά και την περιμένουμε με αγάπη… Θα γυρίσουμε με τον Ανδρέα, τον Γιάννη και την Χρίσλα να σχολιάσουμε όλα τα θέματα.»

Η Χρίσλα Γεωργακοπούλου συμπλήρωσε: «Πολύ καλά έκανε και πήγε αφού ένιωσε μια δύσπνοια. Έπρεπε να πάει να δει τι της συμβαίνει. Δεν έχει καμία σχέση με κορονοϊό.»