Κατερίνα Καινούργιου: «Μου έχει τύχει να βάλω τα κλάματα από την κόρη του Κώστα Βουτσά…»

Κατερίνα Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για την κακή εμπειρία που είχε...

Με αφορμή την on camera ενόχληση της Έφης Μουρίκη με την ερώτηση που δέχτηκε, η Κατερίνα Καινούργιου έφερε στο μυαλό της μια δική της κακή εμπειρία από τον καιρό που έβγαινε έξω για θέματα….

Τι είχε συμβεί;

«Θα μπορούσε να το πει με λίγο διαφορετικό τρόπο. Κι επειδή εδώ όλοι μας έχουμε υπάρξει στο πεζοδρόμιο, δηλαδή στα θέατρα σε πρεμιέρες, εμένα όταν μου έκαναν τέτοιες παρατηρήσεις, ντρεπόμουν και στεναχωριόμουν πάρα πολύ μετά. Μου είχε τύχει να βάλω και τα κλάματα τότε από την κόρη του Κώστα Βουτσά. Το θυμάμαι, ήμουν 19 χρονών, έχω πάει σε παράσταση, δούλευα στην εκπομπή του Γρηγόρη και έχω πάρει οδηγίες από τον τότε αρχισυντάκτη – πωπω τον θυμήθηκα αυτόν τον αρχισυντάκτη και είχα και πολύ κακή σχέση, Παναγία μου – πάω λοιπόν και με προσέβαλε τόσο πολύ.

Δεν θυμάμαι ποια από τις δύο κόρες του κυρίου Βουτσά ήταν και βάζω τα κλάματα και με πιάνει ο Σπύρος Μπιμπίλας και με παίρνει αγκαλιά και «της βάζει ένα χέρι» και της λέει «Καλά δεν ντρέπεσαι; Έχει έρθει το κορίτσι εδώ για την παράσταση, είναι τόσο μικρό, προσπαθεί τόσες ώρες και της μιλάς με τέτοιο τρόπο; Κι από τότε έχω αγαπήσει τον Σπύρο» εξήγησε η Κατερίνα Καινούργιου.