Κατερίνα Καινούργιου: «Λένε ότι παρουσιάζω το πρωί σοβαρά θέματα και έχω το στήθος»

Κατερίνα Καινούργιου

"Τι να κάνω; Να φοράω πουκάμισο και ξαφνικά στις 11 να το βγάζω για να είναι ψυχαγωγική η εκπομπή; Μη λέμε βλακείες" δηλώνει σε έντονο ύφος η Κατερίνα Καινούργιου

Το δικό της μήνυμα για τα σχόλια που δέχεται έστειλε η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια του Alpha, με αφορμή την εμφάνιση του Παύλου Σταματόπουλου στο τελευταίο live του J2US, διαφώνησε με τον Γιάννη Πουλόπουλο ως προς το ημίγυμνο outfit.

«Τώρα βρε Γιάννη μου θα τσακωθούμε. Πόσο αστεία είναι όλα αυτά; Αν νιώθει καλά, καλά κάνει. Είναι ένα show» σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου και συμπλήρωσε: «Ξέρεις τι μου θυμίζεις; Όλα αυτά που γράφουν για μένα ή γενικότερα ότι το πρωί σχολιάζει πιο σοβαρά θέματα γιατί έχει το στήθος της. Τι να κάνω; Να φοράω πουκάμισο και ξαφνικά στις 11 να το βγάζω για να είναι ψυχαγωγική η εκπομπή; Μη λέμε βλακείες».

«Ο Παύλος γυμνάζεται και τα τελευταία χρόνια έχει φτιάξει το σώμα του απίστευτα. Μπορεί ο ίδιος να νιώθει καλά με το σώμα του και να λέει εγώ θέλω να το δείξω» σχολίασε στη συνέχεια η παρουσιάστρια.