Κατερίνα Καινούργιου: «Κι εγώ είχα σφαχτεί μαζί της, τώρα μιλάμε μια χαρά»

Κατερίνα Καινούργιου

"Εγώ είμαι καμήλα. Στα δύο χρόνια, βέβαια, τα ξεχνάω όλα. Είχα νιώσει ότι είχα αδικηθεί" δηλώνει η Κατερίνα Καινούργιου. 

Το βίντεο από το ναξιώτικο γλέντι μεταξύ δημοσιογράφων το περασμένο Σαββατοκύριακο σχολιάστηκε από το πάνελ του Super Κατερίνα.

Η Κατερίνα Καινούργιου, βλέποντας τα πλάνα με τη Ντόρα Κουτροκόη και τον Δημήτρη Οικονόμου να χορεύουν χέρι-χέρι μετά την επεισοδιακή λήξη της συνεργασίας μεταξύ τους, έκανε το δικό της σχόλιο, αναφερόμενη σε παρόμοια προσωπική της εμπειρία από το παρελθόν.

«Σε όλους μας έχει συμβεί στον χώρο της δουλειάς να ξεχαστείς και να ξανασυνεργαστείς. Μέσα σε δύο μήνες να έχει γίνει τέτοιος ντόρος, να έχει βγάλει ανακοίνωση μέχρι και η ΕΣΗΕΑ… εμένα μου αρέσουν οι αληθινοί άνθρωποι» ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου και πρόσθεσε: «Δεν εννοώ ότι ψεύτικοι οι συγκεκριμένοι, αλλά δεν ξέρω…».

«Κλωτσάει το πλάνο» τόνισε από την πλευρά του ο Γρηγόρης Γκουντάρας, επισημαίνοντας ότι η εύρεση νέας εργασίας από τη Ντόρα Κουτροκόη στο Action24 ίσως να έπαιξε τον ρόλο του στη «συμφιλίωση».

«Εγώ είμαι καμήλα. Στα δύο χρόνια, βέβαια, τα ξεχνάω όλα. Κι εγώ δεν έχω τσακωθεί με την Ιζαμπέλλα Σασλόγλου, που ήταν τότε διευθύντρια προγράμματος; Είχα νιώσει ότι είχα αδικηθεί. Και τώρα είναι στην Barking Well και μιλάμε μια χαρά» συμπλήρωσε από την προσωπική της εμπειρία η Κατερίνα Καινούργιου.