Κατερίνα Καινούργιου κατά Παύλου Πολάκη: «Έχει φύγει ο μπαμπάς του ρεπόρτερ από τη ζωή και του είπε αυτήν την ατάκα;»

Κατερίνα Καινούργιου

"Έχω σοκαριστεί. Δεν το ήξερα ότι έχει πει κάτι τέτοιο. Δεν ήξερα ότι έχει συμβεί αυτό στον Ξενοφώντα και σε πόσο δύσκολη θέση βρέθηκε" δήλωσε η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασετο ξέσπασμα του Παύλου Πολάκη κατά των δημοσιογράφων και αντέδρασε για την ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στον δημοσιογράφο του Alpha, Ξενοφώντα Σκιντζή: Ο θείος και ο μπαμπάς σου είναι περήφανος γι’ αυτό που κάνεις;».

«Έχω πάθει σοκ. Οι άνθρωποι που μέσα από το Facebook το δικό τους κάνουν μόνο παραπολιτική, που τροφοδοτούν τα κανάλια και τις εφημερίδες με παραπολιτική, ίσως επειδή δεν θέλουν να ασχοληθούν με την πραγματική πολιτική. Έχει φύγει ο μπαμπάς του Ξενοφώντα από τη ζωή και του είπε αυτήν την ατάκα; Δεν ξέρω πως θα είχα αντιδράσει αν ήμουν στη θέση του Ξενοφώντα» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Να πούμε κιόλας ότι ο πρόεδρος του κόμματος, ο κ. Κασσελάκης μιλά συνέχεια αποκλειστικά στον Ξενοφώντα. Είναι ευγενέστατος και τους κερνά καφέ και δεν τους διώχνει. Έχω σοκαριστεί. Δεν το ήξερα ότι έχει πει κάτι τέτοιο. Δεν ήξερα ότι έχει συμβεί αυτό στον Ξενοφώντα και σε πόσο δύσκολη θέση βρέθηκε» συμπλήρωσε η Κατερίνα Καινούργιου.