Κατερίνα Καινούργιου κατά Κώστα Τσουρού: «Είναι εμμονή προς το πρόσωπο μου…»

Κατερίνα Καινούργιου

Ο Κώστας Τσουρός είχε ενοχληθεί από τα όσα είπε στον αέρα της εκπομπής η Κατερίνα Καινούργιου για το MasterChef.

Το περασμένο Σάββατο με αφορμή το ξέσπασμα τόσο της Φαίης Σκορδά με τα πλάνα του MasterChef, αλλά κυρίως της Κατερίνας Καινούργιου, η οποία ανέφερε συγκεκριμένα μέσα από την εκπομπή της «Δεν πρέπει να ξαναδείτε ποτέ αυτό το ριάλιτι», ο Κώστας Τσουρός δεν έκρυψε την ενόχληση του και σχολίασε στο «Καλύτερα δε γίνεται» ανάμεσα σε άλλα:

«Το ότι η Κατερίνα Καινούργιου βγαίνει από την πρωινή της εκπομπή και λέει: «Μην ξαναδεί κανείς το MasterChef ξεπερνά τα όρια και κατά τη δική μου γνώμη προσβάλει και το συγκεκριμένο ριάλιτι, που προφανώς ήθελε να προσβάλει, αλλά προσβάλει και τον κόσμο οι οποίοι βλέπουν μετά μανίας αυτό το ριάλιτι. Ποιοι είμαστε εμείς που θα καθοδηγήσουμε τον κόσμο και θα του πούμε τι να δει και τι όχι; Μη γελιόμαστε κιόλας. Όλοι μας στις εκπομπές μας δεν κάνουμε εκπομπές λόγου και πνεύματος. Δεν καταλαβαίνω γιατί η Κατερίνα Καινούργιου εκπλήσσεται από το MasterChef, όταν και η ίδια στην εκπομπή της αντίστοιχα έχει κομμάτια που άλλοι θα μπορούσαν να πουν μη τα δείτε ποτέ, αλλά δεν το έχει πει κανείς.Ο καθένας μπορεί να πει την άποψη του αν θεωρεί ότι κάτι είναι ένα ωραίο προϊόν ή όχι, αλλά το να φτάνουμε στο σημείο αυτό που έφτασε η Κατερίνα – η Φαίη ήταν πραγματικά πιο προσεκτική, βέβαια και αυτή το έκοψε και είπε δεν θέλω να δείχνουμε τέτοια πράγματα στην εκπομπή μας – αυτό το θεωρώ και λίγο υποκριτικό αν θέλετε. Ο κόσμος δεν είναι χαζός και εμείς μην παίρνουμε τόσο σοβαρά τους εαυτούς μας και νομίζουμε ότι είμαστε οι δικαστές των πάντων και βγαίνουμε και κουνάμε το δάχτυλο».

Δείτε εδώ όλα όσα ανέφερε για την Κατερίνα Καινούργιου!

Το πρωί της Τρίτης, η Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε την ώρα του σχολιασμού του MasterChef αναφέροντας:

«Δεν είπαμε ότι δεν πάει καλά. Εμείς θίγουμε το ότι είναι τόσο σκληρό ριάλιτι. Κι επειδή άκουσα διάφορα το Σαββατοκύριακο. Δεν θέλω τώρα να μπω σε διαδικασία να ασχοληθώ, πραγματικά, γιατί θεωρώ ότι είναι εμμονικό από κάποιους συγκεκριμένους. Θεωρώ ότι είναι εμμονή προς το πρόσωπο μου, γιατί πάντα φταίω εγώ. Εγώ είπα την άποψη μου για το σκληρό ριάλιτι. Δεν συγκρίνεται αυτό που βλέπουμε με μια τηλεφωνική ιστορία ή ένα δίλημμα που μπορεί να βγει σε αυτή την εκπομπή. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα.»

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το MasterChef!