Κατερίνα Καινούργιου: «Κάναμε 3% και τρώγαμε βρισίδι, φέτος είμαστε πρώτοι»

Κατερίνα Καινούργιου

"Γιατί πρώτοι είμαστε by the way από την αρχή της σεζόν, γιατί ακούω διάφορα από δω κι από κει", τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της.

Η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στα σχόλια που ακούγονται και γράφονται τις τελευταίες ημέρες για την πρεμιέρα της νέας εκπομπής της Ελίνας Παπίλα στον ΑΝΤ1. Η παρουσιάστρια του Alpha θέλησε να υποστηρίξει τη συνάδελφό της, εκφράζοντας τη συμπάθεια προς το πρόσωπό της.

«Για μένα αυτή τη στιγμή της κάνουν την καλύτερη διαφήμιση. Όσο συνεχίζουν και τη χτυπάνε, όχι μόνο εμείς αλλά και από sites που βλέπω, από την πρώτη κιόλας εκπομπή εμένα μου γίνεται πολύ συμπαθής», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Όλοι από κάπου ξεκινάμε. Κι εγώ θυμάμαι τον εαυτό μου, 3% κάναμε στο Έψιλον με τον Θέμη και τρώγαμε βρισίδι. Την επόμενη χρονιά πόσο κάναμε; 23%. Και τι έχουμε καταφέρει; Να ‘μαστε πρώτοι. Γιατί πρώτοι είμαστε by the way από την αρχή της σεζόν, γιατί ακούω διάφορα από δω κι από κει», τόνισε αμέσως μετά.

«Στο νεανικό κοινό αναφέρομαι, γιατί αυτό είναι το κοινό που μετριέται περισσότερο τα τελευταία 20 χρόνια. Και δεν το λέω σαν προσωπική επιτυχία, γιατί εγώ ποτέ δεν πίστευα στις προσωποκεντρικές εκπομπές. Αν είμαστε πρώτοι το χρωστάω σε όλους εδώ και πάνω», διευκρίνισε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Καλό της κάνουν τέλος πάντων», είπε κλείνοντας ο Κατερίνα Καινούργιου για την Ελίνα Παπίλα.