Κατερίνα Καινούργιου και Νίκος Μουτσινάς σε απίθανη αποκάλυψη και γκάφα με τη Ματίνα Νικολάου

Νίκος Μουτσινάς

"Μου μιλάς ακόμα; Έχω κάνει πατάτα. Α, δεν το έχει δει; Δεν πειράζει", είπε ξαφνικά η Κατερίνα Καινούργιου και άνοιξε ο ασκός...

Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε ποδαρικό για το 2021 στο Καλό Μεσημεράκι και ο Νίκος Μουτσινάς την υποδέχτηκε σαν βασίλισσα σε έναν θρόνο με τρέσες. Οι δυο τους έκαναν μια κουβέντα που κινήθηκε στα όρια του σουρεαλισμού, με κάποιες στιγμές να τα ξεπερνούν…

«Μου μιλάς ακόμα; Έχω κάνει πατάτα. Α, δεν το έχει δει; Δεν πειράζει», είπε ξαφνικά η Κατερίνα Καινούργιου όταν είδε στο βάθος του πλατό την Ματίνα Νικολάου. Η παρουσιάστρια εξήγησε στη συνέχεια, τι ακριβώς είχε συμβεί: «Παίξαμε μια συνέντευξη της Ματίνας Νικολάου στην εκπομπή, μιλούσε για τον σύντροφό της, έλεγα εγώ τι ωραίο ζευγάρι και λέω όταν την είχα γνωρίσει στο καμαρίνι και τις έλεγα ότι ο Φίλιππος είναι μικρότερός μου, μού είπε μην αγχώνεσαι κι εμένα ο Βασίλης είναι πολλά χρόνια μικρότερός μου. Και το βλέπω πρώτο θέμα στα sites».

Η Κατερίνα Καινούργιου, όμως, δεν σταμάτησε εκεί τις αποκαλύωεις. «Πήγα σπίτι του, θα το πω!», είπε στη συνέχεια και ο Νίκος Μουτσινάς κράτησε το κεφάλι του.

Μη μπορώντας, πλέον, να το αποφύγει, ο Νίκος Μουτσινάς περιέγραψε πώς έφτασε η Κατερίνα Καινούργιου στο σπίτι του: «Ένας συνεργάτης μου λέει έρχομαι να σε δω, λέω άντε έλα. Εκείνη την ώρα εγώ περίμενα κάτι πατάκια που είχα παραγγείλει. Έρχεται ο άνθρωπος με τα πατάκια, με την έγκυο σύζυγό του, με μάσκες γιατί ήθελαν και από κοντά να πούμε ένα χρόνια πολλά και ανοίγει η πόρτα και μπαίνει η Κιμ Καρντάσιαν με τα γυαλιά και την τσάντα και παθαίνει η γυναίκα διπλό εγκεφαλικό»!

Ήταν μια μοναδική τηλεοπτική συνάντηση!